suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 22, 2009

+ pic yang mengancam +

kepak..kepak..kepung..kepung.
.kepak..kepak..kepung..kepung..
-kita semua sepakat di kg la pening lalat..
-mengucapkan selamat pengantin baru...
lalalalala~~~
tanggal 19 jun 2009 bersamaan hari jumaat lebih kurang pukul 6.30 petang,
sepupu aku yusri atau nama pemes beliau aboy(rupa yassin x?) selamat dinikahkan dengan psgnnye kak eta...
wah gitu..skema ayat... hehehehe....
mari saksikan gamabr2 yang telah di snap oleh pakar cap ayam kita..
zoom........................... hehehehehe..




-pengantin lelaki ditemukan dengan pengantin perempuan



-perarakan menuju ke rumah pengantin perempuan + red carpet lagi.



-pelamin dorang.cantiik. tapi pengantin dah kuar..huhuhuhu...



-dorang nak p lunch. perut dah menjerit...



-sesi makan beradap. bersama keluarga pengantin lelaki.
sebelah pengantin laki makcik aku(mak pengantin laki la tuh)



p/s: amacam?? pic2 tu macam org pro kan?? hahahahaha....
mggu ni wat kat umah sepupu aku plak...jumaat ni aku dah start cuti..eii..x sabar nak balik kg..
anak2 buah aku semua balik..huhuhu..bes.bes..
mggu depan aku upload pic sebelah sepupu aku plak..hehehehe..tunggu.........
beliau hensem bukan???
lalalalalala~~~~~~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster