suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 07, 2011

konsert maher zain (26-2-11)

baru-baru ni aku pegi konsert maher zain. syiokkk beb. aku memang addict dengan beliau ni. yelah,masa dia wat tour dlu aku x berkesempatan nak pegi konsert dia kat uia tuh. so,this time aku xleh pandang enteng lagik..muahahaha. so bila hotlineticket open jek pembelian tiket tok konsert ni,aku pon dengan cargass hallo-hallo kawan2 aku. dan akhirnya tercapai la hasrat aku tuh..ekekekeke. for the some reason yg aku tatau,tiket aku dari harga rm 53 diupgradekan ke harga rm103.. jeng..jeng..but still aku bayar rm 53 jek.. rezeki aku kot.alhamdulillah~


ni tiket dan buku lirik. buku ni free jek. dapat masa tgh syok tgok konsert.



ni pintu masuk tok tiket aku. tapi terbahagi kepada pintu. pintu rm 53 dan rm 103. lets check in bebeh!~ wak lu check in!


ni pic aku bersama bride to be with her fiance. antu bang leman.. larik!!!!!



tak lupa gak kepada hero-hero aku. hehehehe. orang comel memang kene ramai hero. ahakzzzz.. tengok la wajah2 mereka. teruja mengalahkan aku. sepak pungkuk sat g.tau la.~

1st perfomance. inteam. plg best masa dia nyanyi lagu medley lagu2 lama dia yg tip top!~

2nd perfomance plak irfan makki.. wow! lagu2 dia memang memukau la. expecially mabrouk and mother. korang patut dengar lagu2 tuh.terbaek noks~

pas perfomance irfan makki, persembahan mesut kurtis plak. peh,dia ni lagi mantap aku rasa.suara dia mmg great la. malatop + quiet hansem.ekekeek. donno he still single or married man.he 29 dude. still young. ekekeeke.. lagu dia yg wat aku ulang2 dengar ialah never forget. dia featuring ngan maher zain and cute little kids. tak lupa jugak lagu burdah
kemudian baru la keluar maher zain. pic atas ni dia nyanyi lagu insyallah duet ngan fadli dari kump padi. bm+bi. lil bit disapointed. but nevermind. fadli was great too.
atas ni pic masa maher nyanyi lagu baru dia. freedom. its was amazing okay.mmg cantik sgt pandangan kat audience.. gilak la.. aku terpukau tau..~ sape yg berada kat situ pada saat tu kompem rasa ape aku rasa.


x lupa jugak pengacara pada malam tu. sangat bertenaga. farah adeeba and alamak... lelaki tu tatau la nama dia. act x igt.tariq kot..x pon fariq.. aishh..entah ler..betui2 x igt ni...ekekekeke.

* insyallah,rasa macam nak pegi lagi kalau ada. and maher kate,insyallah dia akan dtg lg tok promosi album kedua dia. maybe prtghn thun..donno la.just wait and see.

*malam tu walopon dia kureng bertenaga tp tetap aku hebat dan aku suka. dia penat,tapi still bersemangat nak nyanyi.siap kasik kitorg request tok lagu yg kitorg nak dgr lagi. terbaek la maher..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster