suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 02, 2009

+ penting- sila baca kawan2 semua+

tersentap aku bila aku baca blog ni. dan tiba-tiba aku jadi geram,benci dan rasa inilah manusia paling bodoh pernah aku tahu. pak pandir pon lagi pandai dari makhluk ni.
aish...entah la...

walaupon si nani ku cayangggg tu dah bagitahu kat blog dia, tapi aku still nak hebah kat blog aku plak. huhuhuhu.. nani jgn marah okie...lap u..xoxoxoxoxo..( nak tiru dia jek. hehehe)

kepada pembaca blog, penulis blog... sila lah flag dis stupid blog. actually penulis dia yang idiot.huhuhu..

masih wujud lagi manusia macam ni. penuh kedangkalan and so annoying.. yek.. aku geram..
aku ni tak la pandai bab agama kan, tapi aku tahu dan percaya 100% yang rasul terakhir adalah nabi muhammad s.a.w.

jgn la nak merepek mengaku diri tu rasul..adoi.. such a stupid,idiot,baghal statement.
masyallah. lindungi aku dari manusia begini..

take noted kawan2 dengan blog ni. wajib flag blog tu. supaya google leh nyah blog tu dari alam maya ni terus.

<http://messengerofgodtoday.blogspot.com/>

* laksanakan tugas kita as a muslim and muslimah!!!

* kredit to nani and sesape yang dah flag blog budus tuh. *wink*

* berdoa la supaya makhluk tu sempat bertaubat. ngeri kalau nak difikirkan kesan nya..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster