suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 28, 2013

gua pencen!

gua rasa gua nak pencen dalam bidang blog ni. gua dah tua.dah tak larat nak mengerjakan ladang yang luas ni. tapi gua tak akan delete ini blog.banyak kenangan dalam ni. ikut mood,kalau nak post entry baru.ada laa.
kalau tak lu tengok je drama2 kat tibi yg dok meletops2 skang.very the divas!
gua pencen bukan sebab khabir bhatia nak amik gua jadi heroin hantu dia. tapi sebab gua sangat busy hingga blog ni terabai nafkah zahir batinnya selama setahun.hoh,setahun kau,..sentap kak ton!!

Wednesday, April 11, 2012

lama tak post entry baru

assalamualaikum.


lamo dah sey tak buat entry baru. dan tetibo malam ni den rajin plak.bukan apo,lau ikutkan memang malas,tapi disobab kan ado kejayaan yang berlaku tadi kono la den post kan jugak entry baru.

ni semuo garo2 dah lamo tak sign in blog ni,pastu bilo datang angin ae nak sign tetibo xleh buko plak. manggg aii,memang serabut palo sey dari potang tadi.

tapi akhirnya,5 minit yang lopeh den berjayo kombali padi blog den yang agak suram2 mengerikan je ni..hehehehehe..

alhamdulillah..xdo la sey buat blog baru yo. yang 1 ni pon tak terjago ado hati nak buek baru yo tak..

hehehehehe..babai~

Tuesday, November 29, 2011

Jauh Dari Cinta... Terrrrr Mantop!


entry kali ni aku nak story mori pasal novel yg baru aku beli.memang dah agak lama aku ngidam nak beli novel since september lepas., tapi baru sekarang baru dapat aku gengamnya,...yeah!
satu kejayaan..ekekekeke.

aku memang lama follow novel ni.dari blog penulis lagi iaitu kak adah hamidah. walaupon dah baca separuh cerita tu kat blog,tapi still bila baca semula dari awal,air mata aku kompem leleh punya.hadoiii la..tangkap emo lebih la dak ain ni..ekekekeke.

novel ni kalau korang nak rasa pilu kat hati,nak rasa emo kat jiwa,nak rasa basah kat pipi dengan air mata and nak menangis tp xde sebab air mata nak kuar..ni lah novel nye.cari dan baca lah..sangat menyentuh perasaan.

to kak adah hamidah.tahniah! karya akk tak pernah mengecewakan kita.. dan kita tak sabar nak tunggu novel abe zafril kite plak..hahahaha.
JAUH DARI CINTA is superb!! marbelesss!! fantastik.
sure xde rasa nyesal mahupon rasa rugi bila beli novel ni. cayo la cakap sey ni. berani potong kek la kalu korang rasa tak sedap novel ni...huhuhu..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster