suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 06, 2010

+ tag dari flora +

* MySpace nak tau ape sebab aku hepi? sebab aku nak jawab tag yang flo bg kat aku. hahaha. lama gila kot aku x jawab tag orang.. hari ni tetiba jek aku jadi rajin. kui..kui...


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

  • family
  • friends
  • novel aku

2. Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang?

  • ape ek? errmm. last week. p soping barang dapur tok mak aku.
3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan & tema perkahwinan korang?
  • of course la kat umah bunda tercinta aku. tema? x pk lagi ko. ikut bajet la.

4. Adakah korang sedang bercinta?

  • bercinta? tetiap hari bercinta kot. cinta pada ALLAH,cinta pada RASUL, cinta pada IBU BAPA. dan cinta SESAMA MAKHLUKNYA

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

  • entah la. susah nak cakap. kalau diberkati ALLAH insyallah hingga putus nafas ni.

6. Dimana korang selalu jumpe kekasih korang?
  • lu pikir lah sendiri.

7. Novel/ Buku/ Majalah terakhir korang beli?
  • rayyan fantasy dari abg ram. tunggu kak sue post je ni.~

8. Apakah nama penuh korang?

  • nama penuh? lu pikirlah sendiri!

9. Antara mak & ayah, yang mana korang lebih mesra?
  • erk? soalan ni? mak aku la. tp aku tetap sayang 2 2.

10. Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?

  • entah la. aku pon tatau. maybe arwah ayah aku.tp 4 sure xkan termakbul. so xde la...

11. Adakah korang basuh baju sendiri?

  • mesti lah. tapi kekadang, akak aku yang basuhkan..lalalala~

12. Dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi?

  • entah la. aku pon tatau~ bhutan maybe. negara yang tiada pencemaran.

13. Pilih salah satu, peluk @ cium?

  • nak dua2 kot. tp pada yang muhrim saja.

14. 5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?

  • barang2 aku. tu jek. malas nak list~
15. 5 lagu yang korang paling suka & selalu dengar?
  • setakat ni aku selalu dengar lagu2 maher zain.
  • lagu2 lama.
  • from this moment(shania twain)
  • umpan jinak di air tenang(ahmad jais)
  • lagu2 michael learns to rock

16. Bila tarikh lahir korang & kat mane korang sambut tahun lepas?

  • 11 november. tahun lepas tak sambut. tak amal kan pon.

17. 6 orang blogger yang korang nak tag?

  • manusia
  • manusia
  • manusia
  • manusia
  • manusia
18. Cerita sket blogger pertama yang korang tag?
  • beliau adalah manusia. sekian~

* korang kalu nak jawab tag ni sila kan lah.. aku x memaksa.
MySpace

 
Design by Amanda @ BloggerBuster