suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 15, 2011

gua ada masalah-sila tolong gua para blogger



assalamualaikum blogger semua. arini gua nak share masalah gua kat korang. masalah gua ni buat gua rasa tension tau. gegiler punya tension tapi xde la sampai gua gila kan. ekekeeke..

gua kalau boleh nak korang bg la petua,nama ubat,nama tmpt berubat,nama negeri nak pegi berubat tu kat gua. masalah gua ni macam korang leh tengok kat pic atas tuh. tangan kuat berpeluh. bukan takat tangan jek. tapak kaki gua pon tetiap ari gua rasa macam berjalan atas air. adeiii,,gua malu dik non~! errr, act,x la malu sgt. cuma leceh nak cover jalan tuh. kene plak selipar spisis kulit. gua pon sengal jugak pegi beli selipar jenis tuh. mato lotak kek mano tatau la sey nak koba an.

gua ada la tanye boipren gua si en google tuh. beliau bg la link2 yg leh dipercayai la kan.
so gua baca la kat satu link ni, portal my health.

gua baca tekun punya. mak mertua lalu belakang pon gua x perasan sbb gua mana ada mak mertua kan,ekekekeke...

dia tulis situ setakat ni xde bukti jelas kepada punca penyakit ni. erkkkk?? penyakit ni sungguh misteri. huuuu~ gua terus kan lagi pembacaan gua dengan tekun sekalik!~
penyakit ni terlalu sikit pesakit yg menghidapinya. tapi lelaki la kaum yg paling ramai sekali. nisbah lelaki dan wanita adalah 65:35. wooooaaa...gua antara yg teristimewa tulah..

so nak pendekkan cite sbb gua malas nak menaip panjang,gua nak mintak korang suma tlg la bg petua2 org lama ke care2 nak kurang or hilang kan terus penyakit kuat berpeluh pada tapak tangan dan kaki gua ni.

dok dalam acon pon tapak tgn gua leh berpeluh.sadis betul... kalau tengah berjalan plak kekadang selipar leh tercicir kebelakang sbb tapak kaki licin. tu sebab gua lagi suka pakai sandal yang ada tali belakang + saiz kaki gua beso..susah sket cari sandal ladies yg comey2..hohoho..

dan lagi satu gua nak tanye. ada ke deodoran tok tapak tangan? ke maksud deodoran tapak tangan tu adalah lotion? tp gua rasa kalau pakai lotion lagilah tangan gua cepat berpeluh.
tolong la kekawan bantu gua yang bermasalah ni.


+ gua dah tertiru cara si pisty ni bila berblog... gua mintak maap ye cik pisty.nati gua upah lu makan coki-coki.

 
Design by Amanda @ BloggerBuster