suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 28, 2013

gua pencen!

gua rasa gua nak pencen dalam bidang blog ni. gua dah tua.dah tak larat nak mengerjakan ladang yang luas ni. tapi gua tak akan delete ini blog.banyak kenangan dalam ni. ikut mood,kalau nak post entry baru.ada laa.
kalau tak lu tengok je drama2 kat tibi yg dok meletops2 skang.very the divas!
gua pencen bukan sebab khabir bhatia nak amik gua jadi heroin hantu dia. tapi sebab gua sangat busy hingga blog ni terabai nafkah zahir batinnya selama setahun.hoh,setahun kau,..sentap kak ton!!

 
Design by Amanda @ BloggerBuster