suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 28, 2013

gua pencen!

gua rasa gua nak pencen dalam bidang blog ni. gua dah tua.dah tak larat nak mengerjakan ladang yang luas ni. tapi gua tak akan delete ini blog.banyak kenangan dalam ni. ikut mood,kalau nak post entry baru.ada laa.
kalau tak lu tengok je drama2 kat tibi yg dok meletops2 skang.very the divas!
gua pencen bukan sebab khabir bhatia nak amik gua jadi heroin hantu dia. tapi sebab gua sangat busy hingga blog ni terabai nafkah zahir batinnya selama setahun.hoh,setahun kau,..sentap kak ton!!

3 comments:

AZIRASALIMAN said...

homaka aiihh.. lame tak post.. tetibe post entry ni lak.. alaa.. chill laa.. :)

-Ain-Dak In- said...

hahahaha...
aku tak sangka masih mempunyai peminat yg sanggup memberi komen.
sob.sob.kak ton terharu nak.~

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

 
Design by Amanda @ BloggerBuster