suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 22, 2011

Novel Maid Mantop!

NOVEL NI KORANG SEMUA WAJIB BACA. WAJIB OK!.




Last week aku pegi jj. sebab nak mendaftar sebagai pengundi..ekekeke.
umo dah 24 baru nak p daftar. tapi ok lah. kire aku ni jalankan
jugak tggjawan aku sbg rakyat malaysia.wink~
and macam biasa aku mesti singgah popular punya.
LOL
lantas aku rembat 2 bijik novel.
salah satunya novel kat atas tu. dan yg kedua
novel HERO.penulisnya hilal asyraf.(harus baca juga)

ni nak membebel sket pasal novel maid ni.
peh!! baca sinopsis dah buat aku tertarik menarik maid mmg da bomb!
tp mcm biasa jugak novel ni akk aku sebat dulu..cessss.

bila aku stat baca novel...peh!
wa cakap sama lu.
bibir tak henti2 nak tersenyum jek. giler...tor!!! baek noks~
ahakzzz.. aku sajes la kat korang.beli novel ni. sure x menyesal.
walaupon tak banyak konflik tp penulis still buat kita rasa
macam org giler senyum sorang2 dengan penulisan yang sempoi.
tak boring! bes! dan sweet sangat.


5 ***** aku bg.ekekeke.
tapi satu jek aku tak puas hati..miahahahaha.
giler punya tak puas hati sampai aku rasa mcam jantung ni ditusuk buluh betong,.
dia punya hero mr f penulis imagine sbg org bawah ni..



HUARGHHHHHHH....
sakit jiwa kak suri oiiii... parah dah jiwa ni.
kalu camni punya hansem mr f. mmg la kita dengki ngan si noorul tu.
tp sebab nama heroin nak sama ngan aku.
so aku consider la watak noorul tu adalah aku.
miahahahahaha.~

Wednesday, June 01, 2011

mencari jalan keluar yang tak jumpe2

assalamualaikum

lama dah aku tak hapdet blog ni kan. hehehe. entah la. sejak akhir2 ni aku rasa down sgt la. mood berubah2. kejap hepi,kejap moody,kejap mengong,kejap rasa lampi,kejap rasa sengal..bercampur baur dowh. itu kalu leh rasa tu,aku agak memang boleh buat cirit birit la.agagagaga~

meh nak tanya sikit.korang penah rasa apa aku rasa kala ni? kalau penah ape korang buat? ce cite sket. aku betul2 buntu la.. kepala ni serabut macam sabut kelapa dah ni. nak cari jalan kuar cepat.
kang lama-lama dalam tu takot sesak napas mau pengsan aku.

 
Design by Amanda @ BloggerBuster