suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 09, 2010

~ Gathering 1987 Yang Ke-3 ~

...ASSALAMUALAIKUM...

macam beso la,nak cito sikit pasal group 1987. tetiap tahun pasti kitorang ado gathering. dah macam event rasmi tahunan plak. bukan apo, sajo nak merapatkan yg renggang, nak dekatkan mano yang jauh, nak satu kan mano yg terpisah.

dengan kehadiran 26 + sorang(ahli terpinggir-adik balong) dan kedudukan yg sangat indah(pantai batu layar,desaru) gath kami sangat meriah.dengan xtvt sukan didarat mahupun di air. lagi seronok gila bilo ada sorang ahli yg sgt jipang serta perasan(bro)telah dicampakkn kedalam air. miahahahaha. bajet xnak basah.padan muko kau.




ni la jejaka-jejaki group kami. muka wanted2 ni suma. ada jugak dalam 3 4 org yang baru 1st time menghadiri event ni. dan aku telah selidik serta siasat ibarat csi, mereka yg baru ni akan juin lagi kalu ada gath no 4,5,6 dan seterusnya.




kamilah wondergirl.. heroin yang chumel di group ni.
actually aku sorang je chumel.




mesti korang tertanya kan..hahaha..dulik hape aku.
beliau la mentor aku.nia the keluangman,.
* beliau hubby and daddy org. sekian*


klik sini kalau nak tgok lebih banyak gambar


~pantai batu layar , 28-30 mei 2010~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster