suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 29, 2011

Jauh Dari Cinta... Terrrrr Mantop!


entry kali ni aku nak story mori pasal novel yg baru aku beli.memang dah agak lama aku ngidam nak beli novel since september lepas., tapi baru sekarang baru dapat aku gengamnya,...yeah!
satu kejayaan..ekekekeke.

aku memang lama follow novel ni.dari blog penulis lagi iaitu kak adah hamidah. walaupon dah baca separuh cerita tu kat blog,tapi still bila baca semula dari awal,air mata aku kompem leleh punya.hadoiii la..tangkap emo lebih la dak ain ni..ekekekeke.

novel ni kalau korang nak rasa pilu kat hati,nak rasa emo kat jiwa,nak rasa basah kat pipi dengan air mata and nak menangis tp xde sebab air mata nak kuar..ni lah novel nye.cari dan baca lah..sangat menyentuh perasaan.

to kak adah hamidah.tahniah! karya akk tak pernah mengecewakan kita.. dan kita tak sabar nak tunggu novel abe zafril kite plak..hahahaha.
JAUH DARI CINTA is superb!! marbelesss!! fantastik.
sure xde rasa nyesal mahupon rasa rugi bila beli novel ni. cayo la cakap sey ni. berani potong kek la kalu korang rasa tak sedap novel ni...huhuhu..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster