suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 01, 2009

+Aku Bukan Billy Miligan vs iLham Hati +

.ASSALAMUALAIKUM.

Jumaat lepas bersamaan dengan 28/8/09 aku pegi jaya jusco cheras selatan(jjcs).
dah memang lama gak aku tak jejak kaki kat jjcs. ada la dalam 2 3 bulan. walaupun dekat sangat,tapi aku malas nak pergi sana. sebab aku tahu kalau aku pergi jj kompom aku nak singgah popular situ.huhuhuhu.. oleh sebab dah 2 3 bulan aku puasa dari membeli novel,akhirnya aku pergi jugak. budjet sampai sana nak beli 1 novel je. tup-tup sekali 2 aku rembat.hahaha..

novel pertama aku beli 'Aku Bukan Billy Miligan'
start baca jumaat malam bersambung ke sabtu pas subuh dan tengah arinya
tamat baca.
telinga aku agak panas dengar kaklong aku
perli2 aku.dia tak suka aku beli novel.
tp bila aku dah beli dia jugak yang nak pinjam.
(bulan pose x baik marah)


no 2 plak,aku beli 'Ilham Hati' karya damya hanna yang ke 5.
kalau tak silap aku la. aku agak terkejut jugak la sebab bila
aku check balik senarai buku damya hanna ni,
aku dah ada kesemua novel beliau..huhuhu..aku x sedar pon.
wakakaka. aku pernah jumpa beliau ni masa pesta buku 3 tahun lepas.
time tu dia baru ada 2 3 buah buku je.
aku start baca ilham hati ni pagi tadi,
dalam pukul 9 dan habis baca pukul 1.30 td.
itu lah bila time cuti,duduk plak tercongok kat kl sorang,bulan pose lagi.
cepat la habis.huhu..

* to readers, korang tak rugi beli novel2 kat atas. superb. seperti korang tahu,penulis2 dia pon tip top dan marvellous kan..

* yang penting ain bukan billy miligan.ain adalah ain.hehehe...dan ain juga bukan Rian yang lama.
huhuhuhu...

*mengong dengar radio desa fm ni. selamat hari raya dari ahmad jais..adoiiiiii...............

 
Design by Amanda @ BloggerBuster