suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 29, 2010

::: saya sahut cabaran itu :::


MARI TERJAH ALAMANDA SABTU NI.
SAYA? MACAM BIASA. BALIK KAMPUNG.
XOXOXOXO..
JANGAN MARAH HAH!
APA2 PON, KARYA ABG RAM TETAP NO 1 DIHATI NI!

Thursday, November 25, 2010

::: never forget :::


entry kali ni aku nak kenang kembali zaman tok kaduk aku dulu.
zaman dimana aku beronggeng dengan kawan2 aku.
zaman dimana aku belajar tentang kematangan,
belajar tentang hidup berjauhan dengan mak ayah,
berjauhan dengan keluarga.
zaman dimana makan nasi kawah,kene buli ngan senior
membuli junior, dan ponteng kelas bila baru balik dari masuk kolam ikan.
zaman ni jugak aku belajar supaya hidup berdikari.
dulu basuh kain pon suh mak aku.
but sebab zaman ni aku menjadi anak agak serba serbi la tau.
(sikit je)
macam orang2 selalu sebut, kalau ada mesin masa
kompom aku putarkan masa ke zaman ni.
syiiiokkk oooo...
really miss this moment.
:SMTDLM in our memory:
















:::dak in:::

celebratecelebrate

Thursday, November 11, 2010

::: angka 23 :::


celebratecelebratecelebratecelebratecelebrate

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to ain,
happy birthday to you.


im 23rd now..huhu. perasaan? biasa saja. tiada apa nak disambutkan. dah dari kecik diajar tak sambut birthday2 ni. cuma berdoa pada ALLAH supaya tunjukkan jalan yang lurus, berjaya dunia akhirat dan percepatkan jodoh.

cepat betui masa berlalu. rasa macam tak bes jek bila tengok angka makin banyak. kan bes kalau leh kembali ke zaman persekolahan. seronoknya... tapi tu kalau berangan boleh la. nak real x dapek den nak tulun.

11-11-10

Tuesday, November 09, 2010

~ redha saja ~




blurblurblurblurblur

aku.demam.
baru elok demam,aku demam semula.
demam saja takpe.
tapi siap bonus tu yang tak tahan.
selsema dan batuk.
tambah pula pening kepala.
hari-hari nak sakit kepala.
susah nak fokus.
fokus tu penting tuk buat kerja.
takde fokus kerja pon tak jalan.

sekejap2 hujan. sekejap2 panas.
agaknya badan ni antibodi tak kuat.
cuaca asyik berubah-ubah.
cuaca pula disalahkan.
redha saja apa yang ALLAH beri.


:::november 09:::
encemencemencem

 
Design by Amanda @ BloggerBuster