suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 11, 2010

::: angka 23 :::


celebratecelebratecelebratecelebratecelebrate

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to ain,
happy birthday to you.


im 23rd now..huhu. perasaan? biasa saja. tiada apa nak disambutkan. dah dari kecik diajar tak sambut birthday2 ni. cuma berdoa pada ALLAH supaya tunjukkan jalan yang lurus, berjaya dunia akhirat dan percepatkan jodoh.

cepat betui masa berlalu. rasa macam tak bes jek bila tengok angka makin banyak. kan bes kalau leh kembali ke zaman persekolahan. seronoknya... tapi tu kalau berangan boleh la. nak real x dapek den nak tulun.

11-11-10

0 comments:

 
Design by Amanda @ BloggerBuster