suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 08, 2011

+ dia pilihan aku +



he's hot!!!
hahaha.

bagi para gadis macam aku ni, dia antara yang kacak,
selain daniel henney. hehehe.
1st aku kenal dia, cite tgh malatop skang he's beautiful,
masa episod pertama, tgok muka dia, aku pk
" alamak, ini ke heronya? tak hansem pon"
tapi aku terus jek tengok cite tu.
yelah.aku kategori peminat cite korea la jugak.
then smpi satu part dimana hero ni tersenyum..
(act cite ni dia bwk watak yg dingin)
jeng..jeng..jeng..
aku terpana dowh.
im soooooooo melting. mcm coklat mencair di ladang gandum
pom!! jadi lah cococrunch!!
betol wei, dia punya senyuman.gila maut..
muka dia babyface.

tapi

kalau aku nak cari suami, aku kalau boleh tanak la yang macam ini.
x lena tido aku dibuatnya nati..huhuhu
mungkin yang biasa2 jek. macam FAHRIN AHMAD barangkali.
huuu~~kenot..kenot..
dia pon x boleh. ahhh.
aku tau.. macam zoey. vokalis terbaru kump exist.
dia x hansem, but aku rasa dia still charming.
huk..huk..huk....
jauh dah aku mengarut...sedo2 la ain oit.

*ada sesape jeles? x yah la. aku hanya la gadis kampung saje.
jang geun suk with dak in

 
Design by Amanda @ BloggerBuster