suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 05, 2011

7 hari mencintaiku- siti rosmizah


kerja aku sejak akhir2 ni ialah membeli dan membaca novel.
pipih poket akuh. tapi sebab dah minat, aku rela kan ajek..huhu.

kali ni nak bercerita pasal karya terbaru SR. ekekeke.
aku baru ada 2 karya dia. lg 2 nan ado..tggu la..soon insyallah.

malas nak ulas panjang. cite ni bagi aku sangat besssssss..
sangat.sangat tau. payah betul mata aku nak lari dari terus mengadap novel ni.
punyalah tebal.gilo~
dia punya kesedapan tu sampai aku hold time tido aku..ekekeke.
ni lagi kojo gilo. huhuhu.

buat anda2 semua. jangan ragu2 tok beli ya...
bestseller tuh!
macam2 perasaan korang akan rasa masa baca novel ni.
mantop!!!


*** sedang tunggu mood baca novel UNTUKMU SAYANG-marwati wahab(aleya anesa)
*** kan bes ada kawan or sepupu or akk ipar yg kayo cam mia ni.agagagaga. x poning cari kojo kat tompat lain. dok kg jek......

 
Design by Amanda @ BloggerBuster