suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 05, 2011

7 hari mencintaiku- siti rosmizah


kerja aku sejak akhir2 ni ialah membeli dan membaca novel.
pipih poket akuh. tapi sebab dah minat, aku rela kan ajek..huhu.

kali ni nak bercerita pasal karya terbaru SR. ekekeke.
aku baru ada 2 karya dia. lg 2 nan ado..tggu la..soon insyallah.

malas nak ulas panjang. cite ni bagi aku sangat besssssss..
sangat.sangat tau. payah betul mata aku nak lari dari terus mengadap novel ni.
punyalah tebal.gilo~
dia punya kesedapan tu sampai aku hold time tido aku..ekekeke.
ni lagi kojo gilo. huhuhu.

buat anda2 semua. jangan ragu2 tok beli ya...
bestseller tuh!
macam2 perasaan korang akan rasa masa baca novel ni.
mantop!!!


*** sedang tunggu mood baca novel UNTUKMU SAYANG-marwati wahab(aleya anesa)
*** kan bes ada kawan or sepupu or akk ipar yg kayo cam mia ni.agagagaga. x poning cari kojo kat tompat lain. dok kg jek......

5 comments:

izah said...

Memang best saya dah baca, sampai tak boleh buat kerja lain...sampai tak tidur...tebal gilesss...mula baca 5 petang habis kul 4 pagi...berhenti solat dan makan jer...bengkak2 mata nangis bila part sedih...tapi jujur cakap novel2 tulisan SR memang tip top...rugi kalau tak beli...

Qaseh_Hanana said...

argh..aku xbeli lagi:( ...sdg membara2 nk pergi cari jgk la mcm nie!!!!

-Ain-Dak In- said...

izah-

hahahaha..tahu xpe. susah betul nak lepaskan buku tu. bila dah tgh malam tu ingat nak benti pas abis 1 bab..tup..tup bersambung-sambung baca..hahaha.

ecah-
yezzaaa..carik cepat..... popular tgh hot skang ni..

BeautiFuL TamaShe said...

aku x mint novel cinta... alalalla

-Ain-Dak In- said...

bistu ko suka novel ape?? ramlee awang murshid?

 
Design by Amanda @ BloggerBuster