suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 25, 2009

+ TRANS rugi kalau tak tengok+

transformers!!!!!!!!! memang tak rugi korang p tonton..
aku dalam panggung rasa macam sayang nak kerlip kan mata...
memang the best la cite ni..
dari start cite ni sampai la penghujungnya... memang korang rasa puas hati sangat.
keterujaan aku bertambah bila audi r8 (klu aku x silap la)
digunakan sebagai ahli Decepticon.
aku rasa lagi bertambah best kalau dia join team optimus prime.
tapi.... ada gak tapi kan... scene tok audi tu hanya a few minutes...
hahahaha...sedey..sedey...

sebab transformers ni la aku ponteng keje arini..ahakz....
tiket 12.30 pm, kuar kul 3..
giler..sejuk tahap beku..tapi hangat dengan aksi yang sukar tok dilepaskan.

sebab transformers ni gak aku p topup minyak kat petronas sebab nak beli patung transformers...
tapi hampeh sebab patung available sok (bumble bee).
rugi aku 40 hengget..arggghhh..tensi..tensi..
rase nak lempang je mamat bangla tuh...

rakyat malaysia!!!!!!!!!!!!!!!! jom tengok transformers...
bes giler wo................

p/s: entah2 kereta aku tu pon salah satu dr team transformers?? ahhh.... jgn terkejut kalau nmpk saga c yg sgt speed,sporty sedang bercanda dgn bumble bee disekitar cheras mahupun n9...
hahahahahaha......... jom skodeng @_@
nex movie maybe g.i joe.... tungguuuuuuuu,............

 
Design by Amanda @ BloggerBuster