suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 25, 2009

+ TRANS rugi kalau tak tengok+

transformers!!!!!!!!! memang tak rugi korang p tonton..
aku dalam panggung rasa macam sayang nak kerlip kan mata...
memang the best la cite ni..
dari start cite ni sampai la penghujungnya... memang korang rasa puas hati sangat.
keterujaan aku bertambah bila audi r8 (klu aku x silap la)
digunakan sebagai ahli Decepticon.
aku rasa lagi bertambah best kalau dia join team optimus prime.
tapi.... ada gak tapi kan... scene tok audi tu hanya a few minutes...
hahahaha...sedey..sedey...

sebab transformers ni la aku ponteng keje arini..ahakz....
tiket 12.30 pm, kuar kul 3..
giler..sejuk tahap beku..tapi hangat dengan aksi yang sukar tok dilepaskan.

sebab transformers ni gak aku p topup minyak kat petronas sebab nak beli patung transformers...
tapi hampeh sebab patung available sok (bumble bee).
rugi aku 40 hengget..arggghhh..tensi..tensi..
rase nak lempang je mamat bangla tuh...

rakyat malaysia!!!!!!!!!!!!!!!! jom tengok transformers...
bes giler wo................

p/s: entah2 kereta aku tu pon salah satu dr team transformers?? ahhh.... jgn terkejut kalau nmpk saga c yg sgt speed,sporty sedang bercanda dgn bumble bee disekitar cheras mahupun n9...
hahahahahaha......... jom skodeng @_@
nex movie maybe g.i joe.... tungguuuuuuuu,............

4 comments:

LeLy said...

suspen gak bace post ko nih...takot ado spoiler... cek lom tgk lg transformer......bg cool skit cinema2 tuh...skrg ngah hot!

hahaha....pdhal bz...insyAllah...nxt week bru nak catch the movie!!!

PinQib said...

wakaka..
da try nk tgk transformers,
maybe minggu dpan..
kawan ckp bestgile,.

x sabr plak rasa nyee..

BTW; saya minat ramlee awang murshid jagkk@@

yy

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

ain..
tgh frust ni x dpt tgk trans.
nak book online ntah ape problem ntah.
memanjang x bleh booking.
apa2 pun.. syabas.
anda antara org yg bertuah.
smp snggup ponteng keje.
wakakakaka...

-Ain-Dak In- said...

kak lely: hahaha..kak lely...
klu tgok transformers makesure lekatkan bulu mata tuh..
spy jgn berkelip/..wakakaka...
mmg bes sgt la.... suka..suka..suka..
lg best dr yg 1st..


pinqib: try jek mmg la xpat tgok..hahahaha....
mmg bes giler..sape kwn mu itu??
mmg layak dapat pujian...alalalalala~~~
minat jugak?? jgn lupa join club ramfc...hehehehehe...

kak moon: ehem,,ehem...
syabas to me...hahahaha....
kak moon... nak beli tiket siang pastu time org keje..kompom x ramai org...
tp mlm suma fully book...
hahahahahaha...
selamat mencuba...

 
Design by Amanda @ BloggerBuster