suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 26, 2009

+ Tiba-tiba saja +

Salam ramadhan semua. pose jangan x pose. tu.tu.. ape kes p dapur tu..*tett* (jgn merepek ain) hmm..actually aku ketandusan idea nak post entry baru. tapi tengah aku belek2 post group 1987 di friendster,timbul idea nak post entry kat blog plak.(asik merapu je kat group kan) MySpace


kali ni aku post design baju yang baruuuuuuu je di "confirm" kan.hehehe.. hasil design ikki dan dann(sumber dari bernama), serta beberapa idea dari budak2 group. jadi, ni lah hasil design baju kitorang nanti. cantik menarik tertarik kau memang gempak!! betul tak? simple but nice. MySpace


jadi perhatian untuk sesiapa lahir tahun 1987, and kalau berminat sila la menjengah friendster anda yang berdekatan,bukan jiran anda okie.


ah,sebab aku boring jadi aku tolong menyenangkan korang agar korang tak boring mencari di friendster nati. jadi sila <klik kat sini> okie dokie?


korang kalau nak cepat2 la buat ape yang patut dan tak patut. aku rasa macam dorang nak tutup jek list name tuh nanti.

Photobucket



Photobucket

* tiba-tiba jek idea ni kan?? hehehehe... MySpace

 
Design by Amanda @ BloggerBuster