suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 22, 2011

Novel Maid Mantop!

NOVEL NI KORANG SEMUA WAJIB BACA. WAJIB OK!.




Last week aku pegi jj. sebab nak mendaftar sebagai pengundi..ekekeke.
umo dah 24 baru nak p daftar. tapi ok lah. kire aku ni jalankan
jugak tggjawan aku sbg rakyat malaysia.wink~
and macam biasa aku mesti singgah popular punya.
LOL
lantas aku rembat 2 bijik novel.
salah satunya novel kat atas tu. dan yg kedua
novel HERO.penulisnya hilal asyraf.(harus baca juga)

ni nak membebel sket pasal novel maid ni.
peh!! baca sinopsis dah buat aku tertarik menarik maid mmg da bomb!
tp mcm biasa jugak novel ni akk aku sebat dulu..cessss.

bila aku stat baca novel...peh!
wa cakap sama lu.
bibir tak henti2 nak tersenyum jek. giler...tor!!! baek noks~
ahakzzz.. aku sajes la kat korang.beli novel ni. sure x menyesal.
walaupon tak banyak konflik tp penulis still buat kita rasa
macam org giler senyum sorang2 dengan penulisan yang sempoi.
tak boring! bes! dan sweet sangat.


5 ***** aku bg.ekekeke.
tapi satu jek aku tak puas hati..miahahahaha.
giler punya tak puas hati sampai aku rasa mcam jantung ni ditusuk buluh betong,.
dia punya hero mr f penulis imagine sbg org bawah ni..



HUARGHHHHHHH....
sakit jiwa kak suri oiiii... parah dah jiwa ni.
kalu camni punya hansem mr f. mmg la kita dengki ngan si noorul tu.
tp sebab nama heroin nak sama ngan aku.
so aku consider la watak noorul tu adalah aku.
miahahahahaha.~

7 comments:

sAkEeNa said...

asik perasan je lu ni...ala..xbesh imagine...huhu..xpe..gua nk rembat satu gaji nnt..gua xde duit la der...huhu

-Ain-Dak In- said...

lu dengki la derrrr..
hhahahaha~

Apih El Nino said...

Dah daftar mengundi? Kita tak daftar lagi. Huhuhu.

-Ain-Dak In- said...

apih

huuuu~ pegi cepat. rugi wo x daftar..tok masa depan kita juge..

sue onn said...

best ek..wah racun baikkk punya..kena belilah nie?...

Qaseh_Hanana said...

wah.nk beli la..u ni saje goda ai taw.

Yanaa said...

wahh...nie makin suke nk bace nie..yanaa baru jew beli 2 hari lepas...uhuu

 
Design by Amanda @ BloggerBuster