suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 01, 2011

mencari jalan keluar yang tak jumpe2

assalamualaikum

lama dah aku tak hapdet blog ni kan. hehehe. entah la. sejak akhir2 ni aku rasa down sgt la. mood berubah2. kejap hepi,kejap moody,kejap mengong,kejap rasa lampi,kejap rasa sengal..bercampur baur dowh. itu kalu leh rasa tu,aku agak memang boleh buat cirit birit la.agagagaga~

meh nak tanya sikit.korang penah rasa apa aku rasa kala ni? kalau penah ape korang buat? ce cite sket. aku betul2 buntu la.. kepala ni serabut macam sabut kelapa dah ni. nak cari jalan kuar cepat.
kang lama-lama dalam tu takot sesak napas mau pengsan aku.

2 comments:

Pistachio said...

gua pernah brada dlm situatsi tuh.. tapi dia dtg sekali dengan pakej berputus harap...

solution? let go everything & biarlah cepat masa berlalu...

kadang2 benda yg buat kita happy tuh kecil je.. tapi, buatlah selalu.. yg penting happy..

rindu lu..!

-Ain-Dak In- said...

pisty


mata gua tertarik ngan ayat last tu der.. lu rindu gua. sangat merembes dowh perasaan ni...

mcm lu kate..bnda kecik buat kita hepi..so lu la bnda kecik tuh...
ape kate lu pgil gua come plak...
pehhh...lagi mantop derrr~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster