suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 26, 2009

+ berpoye-poye di pesta buku +

salam- aku tatau nak gambarkan perasaan gembira bila tahun
ni aku dapat jejakkn kaki ke pesta buku kat pwtc.
sungguh aku tatau nak ceritakan perasaan tu.
ni nak kongsi sedikit perasaan tu bersama korang suma
(* aku kan baik org nye~~peace)
tujuan aku p pesta buku tu nak jumpa RAM,k murni and kak rose harissa.
tapi rezeki aku cuma dapat jumpa 2 org je.
kak murni(moon) dan RAM.
tak terkata keseronokkn tu.
mula2 sampai aku pergi tingkat 2 terus.
sebab aku igt RAM ada kat level tu. tp
yang aku jumpa k moon.smpi je kat booth karangkraf aku p
bahagiaan tepi sekali
then nmpk awek tgh cbuk agih2 buku. aku ckp ngan akk aku yg ni rasenye
kak moon la.tp aku x tegur lagi.(aku ni penyegan lo)
akk aku cakap tegur jelah. karang melepas...
aku pon dengan langkah gentle p bg salam kat akk tu.
tp aku rase akk tu macam terkedu or terperanjat bila aku kata
aku nak jumpa kak murni aqila.
a few second akk tu terdiam then baru lah dia sebut nama pena aku..
ahakzzz..segan sey...gila babannye aku segan...
kompom tu kak moon..hehehehehe..aku dah sengih lebar(nasib x koyak mulut comey aku ni)
k moon bz,so aku p cari RAM dulu
setelah selesai penantian y menyeksakan(2 jam tggu RAM woo)
akhirnya aku p naik atas lik and terpaksa tggu lg 1 jam tok jumpa k moon.
OMG. mak pinggang ain mmg dah x larat nih. akk aku byk kali tye pasal pinggang aku ni..ok ke x..aku jawab ok wpon aku rase mcm lambakan buku tu mcm tilam.arghhh.....sgt sakit actually.
akhirnya k moon kembali dan selesai penantian aku lagi.
luv u k moon. ^_^
ni la saat2 aku tunggu. BERJUMPA DENGAN RAM SECARA
REALITI!!
yeah..i did it...aku bangga la...
hehehehehe.....ikutkan suma novel dia aku nak bawak. tapi akk aku tegah..
huhuhuhu...
dapat bwk mikhail pon jd la....janji dapat jumpa secara berdepan.
and kebetulan penulis meniti maut pon ada iaitu en eyman haikal..
aku pon x lepaskan peluang la..heeehehe..aku gumbira..


ya..sesi signature oleh RAMLEE WANG MURSHID...lalalala~~~

ni plak button club RAMFC.sekali 2 aku beli..nasib baik aku jumpa kak elle punya kakak..hhehehe....klu x lg lame la aku nak beli benda ni.


sign jgn x sign....



ni penulis2 alaf21 yg sempat aku berposing dgn beliau2 suma..
yg aku kenal hya la sorang..iaitu kak anis ayuni yg pki tudung purple tu..
lg 2 org tu...hmmm....lom jodoh lagi aku nak beli karya dorang..
but u know what...
akk pki baju merah tu sebijik rupa ex wife bos aku...
mcm ada tarikan je kat muka dia.. senyum sokmo...
suka aku lihat muka dia..
ahakzzzz...
klu bos aku nmpk ni mau angau org tua tu..hahahahaha.....

9 comments:

Kaseh Esmiralda said...

Argh~!!
jealousnya Kaseh... awk dpt jumpe RAM... kite pegi minggu lepas tak sempat nak jumpe dia.

dh tak larat gila, trus je balik lepas dpt buku.tp pepehal pun Kaseh dpt gak novel baru RAM.

tp x bace lg... byk bz. x de mase yg boleh dicuri utk bace novel2 tu...

LeaQistina said...

wahahaa.. aku jua turut bahagia apabila melihat sahabat ku tertawa ria.. :D

^ Ain aka Dak In ^ said...

hehehehe...
alor kaseh...
sabo la...
mgkin lom jodoh lg tu..
semalam pon mmg ain x larat..
tp mgnngkn pasni tatau leh p ke x pesta buku..so ain gagahkan diri jua..
huhuhuhu...



thanks lea...
gelak la smpi lebam..
adess..
sabo jelah dia ni..

LeLy said...

ijau nye mak ngah!!!!!

baik kan RAM...

shaziera87 said...

oit inn..ko byk borong buku ke borong autograph??!

^ Ain aka Dak In ^ said...

ijau ke kak lely??
ahakzzz,,,
dah mcm pekerja karangkraf tau,,
sib baik baju ain xde karangkrafnye tagline..
huhuhuhuhu...


alor ziera..
ko ni dengki la..
aku x borong sgt aritu..
pitih xdok wei..
hahahahaha....

tp aku gumbira dpt jumpa ram n kak moon..
lalalalala~~~

oozing87 said...

i also went there ain..hehe
tu la first time aku g=p
ari jumaat lepas
mmg best sgt2 laa
tp kejap jek, kalo tau aku lepak kat sane dr pagi..heeee

noorhayaty85 said...

ain..jeles nye akak.....untung dapat jmpe RAM

Mersik said...

Ain ,

Wahh seronok nyer dia gi berpesta2 buku tu. Tak ajak pokcik pun.. waaaa... kekekek

 
Design by Amanda @ BloggerBuster