suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 07, 2009

+ R.E.V.E.N.G.E +

tagged ini adalah sebab k moon ingin membalas balik jasaku yg pernah tagged beliau dulu. dalam erti kata lain balas dendam kot. hahahaha.. agak kejam statement tu. ampun k moon. hehehehehe.... tepuk..tepuk..tepuk tok k moon... hahahahahaha.... ^_^


1. Nama timangan family:
Nama timangan family ek?? segan plak nak bagitahu. tapi aku rasa kalau aku tak bgtau pon org mesti dah tau (bajet pemes lak). family aku(mak+adik beradik) panggil aku ain ataupon acu ataupon adik (malu2 kambing). anak2 buah aku panggil aku acu la. wan aku panggil ain

2. Anda seorang yang...:
seorang ape ek.?
+panas baran - kadang2 tengah gelak2 pon leh jadi temper kalau x kena caranya. (sungguh teruk)
+kawan2 aku cakap aku sahabat yang baik. dorang cakap la. (sambil menyanyi lagu keluangman).
+aku kalau idam sesuatu benda(terrramat nak) aku akan usaha sampai dapat.x kira benda tu mahal or tak. asalkan aku rasa puas hati dan opkos rasa berbaloi.(guna duit sendiri ok)
+aku rasa aku tak manja. kaklong aku cakap aku manja. tapi bagi aku abg2 aku lagi manja.
(ini tidak adil!!!) hehehehhe...

3. Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa:
+pling istimewa sudah tentu la bonda tercinta aku. kenapa beliau istimewa??
sebab beliau aku lahir di dunia yang fana ni.
sebab beliau aku agak menjadi orang =.="
sebab beliau aku sekarang ini makin lebih tabah.
sebab beliau aku kene jadi tabah.
sebab beliau aku wajib tabah menghadapi dugaan hidup ini.
sebab beliau aku senyum walaupun hati ingin menangis.
sebab beliau aku kene kuat.kalau aku tak tabah & dan tak kuat mak aku jadi lebih tak tabah and tak kuat dari aku.
aku nak beliau tabah dan kuat supaya aku dapat lebih tabah dan kuat dari pandangannya.
kalau la dengan cara daki tangga dengan lutut boleh kembalikan arwah ayah aku. aku rela buat demi mak aku. aku rela..........

Lagu kesukaan sekarang:
lgu kesukaan sekarang lagu2 yang berada kat blog aku. sebab............. hmmm....

5. Warna kegemaran:
ikutkan aku suka semua warna. semua warna tu ada kecantikkannya tersendiri. tapi haritu wak legeng tegur aku. dia kata gambar2 aku kat dalam fs,ms,tagged etc majoritinye hijau. bila aku check balik...hmm..betul la..banyak hijau... hahahahaha.. selama ni aku tak perasan.
tapi paling aku suka warna coklat,purple dan hijau. (semua warna cantik lah)

6. Benda paling wajib dalam handbag:
aku takde handbag la... bape kali nak bgtau ni. tapi kalau beg sandang leh x? hehehehe... dalam beg tu aku letak semua kunci (umah,kete & moto). pastu alat2 solek sket (aku x suka bersolek).
pastu ada milo 3 in 1 (hahahaha), ada cd drawing (kalau kecemasan), ada colour luna, ada kotak spek mata, kertas2 aku catit nota, ada kabel kamera (4 my fon). senang cite beg aku tu memang serba serbi..hahahaha...cuma xde mangkok kuali je..kui..kui...

7. Kali terakhir nangis:
last week sebab rindu kat arwah ayah. sekarang pon aku masih rindu kat dia. esok pon aku rindu lagi. lusa pon. and sampai2 bila2 aku rindu arwah ayah.

8. Tag rakan anda:
+ flora allan
+capiqa (tuanku)
+ azyan ??(ayan)
+adni
+adra
+lea qistina
+pakcikdot
+ziera
+nadhiera
+sesapa yang teringin nak jawab la.. sila2 kan..jangan malu segan.

5 comments:

CaPiQa said...

sesungguhnya beta telah pun menyelesaikan tag ini dahulu kala. bukankah beta selalu advance? lalala~~~

jadi beta nantikan siri balas dendam dari kamoo yg berikutnya. oke?

-Ain-Dak In- said...

ok la tuanku..
ahhh..sgt kejam!!!!!!!!!1

...:muRn! aQ!La a.k.a mOOn:... said...

ain..
akk suke tol ni.
nmpk x akk lompat2?
tp ada 1 part yg buat akk trus tundukkan muka.
akk pon rindu dgn arwah abah akk.
dan lgu pondok kecil tu mmg touching.
uwa...

-Ain-Dak In- said...

kak moon...ain nmpk akk terlompat 2tu..
ain pon nak join sekali.!!!!

k moon...
kita senasib!!!
uwaaaa..nak nangis jugak....

fLoRa87 said...

ternyata aku juga spt capiqa.. krn prnh mnjwb tag ni.. jd bgaimanakah??

 
Design by Amanda @ BloggerBuster