suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 11, 2009

+award maharani & tepukan persahabatan k watie+

assalamualaikum. hari ni ain nak buat semua assignment yang telah lama tertangguh. nasib baik semua lecterur baik hati dan tak marah akan kelewatan yang seakan2 disengajakan.. hehehehehe....

tugasan pertama adalah datang dari lecturer capiqa atau nama pemes beliau maharani capiqa. daulat tuanku!!!!
beliau memberi tugasan yang amat senang, iaitu mengambil award yang telah beliau sediakan dengan begitu jerih,(eh..betul ke tuanku?)

oleh kerana ain adalah panglima istana yg sgt bz mengalahkan beliau, so tugasan ini tertunda selama 2 3 minggu..im sorry tuanku...
segala kelewatan amat dikesali... lalalalala~~ apa2 pon tq..tq..




tugasan ke2 pula... ehem..ehem.. ianya adalah tepukan persahabatan dari
kak watie atau mama qarissa. blog kak watie sgt la comel..
nak tau sebab apa blog beliau comel.. hehehe...
sila jenguk disini ok http://geniusqarissa.blogspot.com

sorry lambat kak watie, banyak urusan luar daerah mahupun dalam daerah..hehehehehe....
thanks untuk tepukan tu. ain sangat hargainya....



tugasan kak watie ni ada syarat2nya jugak.. syaratnye ialah kena pas tugasan2 ni kat kawan2 lain. ianya adalah tepukan persahabatan diantara kita umat islam...
calon2nya adalah--(10 org je ke?)

  1. flora aka katek
  2. maharani capiqa
  3. kak moon aka murni aqila
  4. lea qistina
  5. adra adlina
  6. putrilily
  7. sis khatty
  8. zarul
  9. shaziera
  10. nadhiera
  11. -----sesapa nak ambil la-----

0 comments:

 
Design by Amanda @ BloggerBuster