suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 05, 2009

+ you'll be in my heart +





assalamualaikum..hallu..lama dah aku update dan tak jenguk blog ni..huhuhuhu.....
ada masalah mental sikit la..tu yang malas masuk blog ni..hahahahaha..

macam korang tengok tajuk tu kan.mane yg tahu tu mesti 1st bnda yg kuar dr otak korang psal tajuk ni ialah tarzan..tol x..
hahahahaha...
actually cite ni dah lama sgt..zaman aku kecik2 dulu cite ni dah keluar.dulu main zaman tape jek.xde vcd or dvd lg.. menatang you tube ni pon aku xkenal lg..jgn katekan you tube..komputer pon aku tatau ape benda tu..hahahahaha..

aku memang dah lama gile cari cite ni.cari kedai cd pon xde..tape?? ada lagi ke tape nye..huhuhuhu...

pastu kalau tak silap aku, bulan lepas kot.time aku kat rumah waktu malam,anak buah aku call...dia kate..
'acu cite tarzan kat 615.cepat tgok'

time tu aku rasa mcam nak terjun pool jek..ape tak nye. kat cheras ni siaran sport ada la..disney xde..ahhh..aku bengang...
then aku terminate sport and amik disney channel...tetiap ari la dok tggu cite tarzan ni..
last2 semalam kul 2 petang cite tu keluar kat 615..apa lagi,terkinja2 tak hengot donia aku..
hahahahaha..
dah time ujan dengan guruh tum tam..adoii..tawakal jek aku semalam..
hahahahahahaha...
time part lagu aku naikkan volume..hahahahaha... gila baban la...

akhirnya penantian tu berbaloi jugak..kikikiki...

* happy birthday abg ram.moga success selalu..kepada ramians..sorry x dpt dtg semalam..
sorry sgt...
*kepada yang menyambut harijadi bulan ni..happy birthday ya..especially anak buah aku maizaitul amira(2/11),nur bahi wafia(19/11),abg ram(4/11),nadia my fren(3/11) dan aku....huhuhu....
*enjoy la lagu ni wei... aku suka gila tahap gaban lagu ni..huhuhu...

0 comments:

 
Design by Amanda @ BloggerBuster