suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 13, 2010

~ Sakit Hati ~



* tombirou terakhir dan adam hawa*
*adam hawa ada signature dari aisya sofea lg and tombirou,salah satu novel ksygn aku(abg ram la katekan)



Sakit Hati!!!!

nak tahu sebab ape?



sebab...


novel aku kene rampas dengan cikgu anak buah aku

.hahahaha.



8 comments:

haruhi said...

g pecah blik cikgu tu r~~
syg giler bku2 tu~~

-Ain-Dak In- said...

hahahaha..
tau xpe dik oiiii.
ikut nafsu amarah mmg nak p serang cikgu tu..

tp kita kene sabo..huhuhu.
.kang x pasal2 akk kene msuk lokap..
jtuh saham i tauuuuu...

kak tyea said...

aik, janganlah serang cikgu tu..kesian dia nanti..haha

-Ain-Dak In- said...

kak tyea

huhuhu..geram ngan 2 2 sekali..
anak buah ngan cgu 2 skali..

Frodo Baggins said...

ngahahhahahahha
padan muka lu nia!


>>___<<

-Ain-Dak In- said...

nani---- mmg nak kene fire smpi hangus dia ni..

Putri Lily said...

Alahai sygnya buku tu. Novel penulis kesayangan tu.

Lily pun sepatutnya ada kesemua 9 novel Aisya Sofea, tapi entah mcmana novel jendela hati boleh tak ada kat rak buku tu. Siapa entah yg pinjam lupa nak kasi balik?

~Putri Lily~

-Ain-Dak In- said...

PUTRI LILY


hilang jugak...urmm,adela kot yg buat jadi harta persendirian tu...
tp sblom tu cari la betul2 dlu.
mana thu terselit bwh katil ke...
huhuhuhu...

 
Design by Amanda @ BloggerBuster