suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 27, 2010

~ bukan itu kehendakku ~


cantik tak bunga ni?? cantik tak?( dah macam eric plak rasanya). hahahaha..
opkos la cantik. kalau x cantik rasanya x sesuai kot letak kat n3 kali ni. sape suka bunga? angkat tangan...ok dah. sekarang bukan nak cerita pasal bunga. gambar tu hanya hiasan semata2.. tok cuci2 mata...

perkara sebenar-benarnya aku menulis n3 ni sebab nak bagitahu suma yang lately ni aku betul2 xde idea nak menulis... actually idea ada. cuma nek mengolah ayat tu aku jadi blur. mesti korang perasan kan n3 aku sebelom2 ni pendek sesangat..huhu....aku pon naik menyampah...
tp itu lah aku. tulis bila aku rasa nak tulis.

ditambah pulak dengan rasa malas...hahahaha..lagi lah teruk perangai ni. by the way..
hope korang sentiasa ceria selalu dan sentiasa mendokan yang terbaik tok diri korang dan orang sekeliling. terutama sekali family korang...


* cau sin chi* adiosssss...

-> bulan november makin hampir...^^,


0 comments:

 
Design by Amanda @ BloggerBuster