suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 25, 2011

khurafat 8 juta.

malam tadi aku bosan tatau nak buat ape. then aku godek2 la youtube,cari cite2 melayu yang nak ditengok. ok! aku jumpa satu cerita baru. . macam selalu kalau movie melayu kuar kat panggung aku x bape nak pegi.entah la,tatau kenapa. tak semangat 1 malaysia langsung kan aku ni. ekekekeke.ada aku kesah.
hantu kak limah,aku masih dara dan ngangkung adalah movie terbaru yang aku tengok kat youtube. wink~ dan the latest malam tadi la.



KHURAFAT


itu lah movie terbaru aku tengok. dan semalam aku dengar kat radio sinar.dia kate kutipan untuk cerita khurafat ni dah cecah 8.1m.. woooaa...aku teruja.banyak tu. kompem cite ni malatop,tip top,seram tahap mak lampir mengilai la.~

sepanjang aku tengok cerita tu kat youtube, ntah bape puluh ratus kali aku menguap.
OMG,bosan dik non cite ni. memang tak menepati citarasa aku pon. aku ni tak la berani sangat tengok cite antu. tapi kalau dah sampai tahap aku asyik menguap je,. korang rasa cite ni boleh ke dapat 8.1m? agagagaga... okay! itu dah rezeki samsul anak pak usop. kita tak leh lah nak argue lg kan..muahahahaha..

aku rasa,sebab dia leh dapat kutipan 8.1m sebab antusetan dia la kot. setiap kali antu kuar,
x penah nye lebih dari 3 sec kot. aku pon x sempat telek guane rupe antu tu. dia kuar secara tetibe jek pastu pop! hilang... okay! aku da errrmm..agagagaga.. ape ni? muahahaha.
mungkin itu lah tarikan cite ni. antu kuar x lebih 3 sec then dia hilang macam gaya the flash.
atoiii... mmg terbaek la cite. 8.1m. tu..rugi tak tengok.(okay,ni aku tipu)muahahaha.gelakgulinggelakgulinggelakguling


*ape2 pon, tahniahtepuktangan la pada samsul sebab dia amat hansem dalam cite tu.muahaha.
*agak2 aku leh x berpacaran(rasa mcm nak geget stereng baca ayat ni) dgn si samsul ni? ekekeke. kaya dan hansem~
* aku suka giler makan honeystar..nyum..nyum..~sengihnampakgigisengihnampakgigi

4 comments:

Pistachio said...

tgk cite hantu tak real bhaii~

huhuhu~

-Ain-Dak In- said...

biar la... aku bosan la derrr..
ko igt aku suka ke tgok cite hantu?
x suke der...
tp sebab 8 juta tu. aku gagahkan mata utk tgok.
nati aku xde idea nak borak bila dating ngan samsul der..tak kan aku nak hallo2 ko plak..~

A'IM said...

sanggup nak telek muka hantu tu kan,.. nak tau...aku boleh bantai gelak dam wayang tu..pastu semua orang ikut... pastu sampai ke sudah semua orang gelak jer bila hantu tu kuar

-Ain-Dak In- said...

a'im,

muahahaha..sib baik aku x p tgok cite tu kat panggung...
lau x sure aku bako panggung tuh..
hohoho~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster