suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

gua.hapdet.blog.pasal.kawen

lu orang mesti nak tau pasai apa entry terdahulu gua sibuk kan.?
ahah!! meh sini gua nak habaq sat.
pehhh...tengok. loghat utara tu.
ingat gua sesaje habaq utara ka? dak aiii..
musti ada sebab musabab..ekekekeke.
sebab musabab dia ni berkaitan la ngan kesibukan aku ni.
wink!~

orait uolsss...
i bizi sobab abang den kawen.
den bizi menguruskan segala macam hal kawen2 ni.
den bizi jugak sebab mengawal neves den ni yg serupo mcm org yg berkawen pulok.
hahahaha..
gediks mak oiiii!~

meh gua kasik lu orang tengok pic kawn abang gua.
tapi sikit jelah gua kasik yek.
ikut pada kerajinan gua setakat ni..
meter dia memamg low giler la..
sat na... gua upload ni~....

::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::





romentik kunun...bweeekk..
muntah gua..hahaha!
(jelos senanye ni)
belah penang sanun.




ye gua tahu abang gua hansem
sorry beb, lu orang lambat. hahahaha.

mekap abang gua sangat la terrrrover dos.
hai-o!


di meja beradab( belah umah den yo)
merah makngah gitu..auww~




bebudak yang xcited bona. ayoaeee..
kok runtuh pelamin tu kang.!


+ credit tok kawan2 group aku yang hadir membantu apa patut.
shamin-ecah-ain j-dann-rafiq-mizan-naset-ikki. thanks uolsss...
o-la-la.~

+thanks to kak moon jugak sebab sudi hadir dengan member2 dia..hehehe.
siap bagi kita coklat gitu..i loikeeee.~

3 comments:

...:muRn! aQ!La:... said...

rase nak tersedak.
x tau nape.
uhuk! uhuk! uhuk!

(^_^)v
ngeeheee....
kite dah terbatuk ngn jaya nye.
pis! =P

-Ain-Dak In- said...

urk?? mengapakah sebab anda melempiaskan batuk anda disini?

najis..najis...
eiiii....

Ikhwan Erwinshah said...

update lagi...cite da dekat sebulan da ni...ah dak in comel...keh3

 
Design by Amanda @ BloggerBuster