suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 23, 2008

~batu nisan~

korang nak tau batu ni nak buat apa???
nak main batu seremban??? jauh sekali...
batu ni..hmmm....
korang tengok bentuk dia sesuai buat apa???
teka lah..teka lah...


gini la biar aku bagitahu la..

act batu ni nak buat batu nisan untuk arwah ayah aku..
batu ni abg ipar aku ambik kat sungai mane ntah..
sesuai sangat...
just tinggal cop nama n mandikan aja...
hmmm.....
sebak hati ini..
tapi life must go on..
hanya doa sahaja yang dapat ku berikan untuknya.
mungkin kenduri nya buat pada 18 jan 2009.
sesiapa yang sudi datang la.
insyallah kalau tiada aral melintang.
semoga semuanya diredhai ALLAH
yang ni pulak??
aku saja jer letak kat sini...
buat kenangan...
hmm....entahla...
makin cuba dilupakan makin kerinduan tu mencengkam hati ini..
always remember my dad...
kadang2 time makan, nak tido, ape2 aja lah perbuatan aku mesti teringat kat arwah..
mungkin kerana setahun be4 dia meninggal aku y
selalu jaga dia..
susah nak terima kenyataan ini.
kalau la ada hukum mengatakan kalau dapat cari 10 lori berlian then my dad akan kembali..
memang aku cari hingga habis nyawa aku..
tapi aku sedar. benda tu tak akan ada dan tak akan wujud.
semoga aku redha dengan ketentuan illahi ini.
berikan aku kekuatan..
berikan aku ketabahan.
rindu nak mandikan dia, nak gunting rambut dia, nak bedak kan badan dia, nak ketip kuku dia.
rindu segala-galanya.
aku ni bukan anak yang baik. tapi aku dah tak boleh nak putar mase tok menebusnya kembali..
hanya ALLAH yang dapat mengampunkan dosa2 ku dan dosa2 kedua ibu bapaku serta keluarga ku..
amin..amin..amin...

1 comments:

LeaQistina said...

semoga roh ayah ain akan terus dicucuri rahmat oleh-Nya.. semoga dia ditempatkan bersama insan-insan yg soleh.. insyaallah.. amin..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster