suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 11, 2008

kenangan

video

sesaja jer upload video tu...teringat tahun lepas punya hari keluarga..bes wo..siap masuk tv3 lagi tu..hahahaha....

time tu semua kuage wan aku berkumpul.time tu la nak merapatkan lagi tali silaturahim.

ye ar.kdg2 time raya dorang mane ada balik.semua stok cbuk ja.cbuk ape aku pon xtau la.cari reta smpi ke mati pon mane nak cukup.

kawan2 aku yang lalu lalang semua stok kagum..hahahaha...kat kg tu,cuma family wan aku ja y besar.tp nak lg detail n senang cita,1 penduduk kg tu semua spisis aku.x termasuk india n cina la.hahahaha...

lunch tghari tu jempot budak2 skolah pondok makan.eh skolah pondok ke anak yatim ek??

ntah ar..aku pon dah x ingat.aku x amik port sgt time tu.hahahaha...time reramai camtu aku lagi suka dok lepak dalam umah ja..hahahaha...perempuan melayu terakhir kah??oh tidak..tidak..

hanya seperti puteri hang li po y menunggu hang tuah dtg menculiknya sahaja.wakakaka...

saat2 camtu yang paling hepi adalh kanak2 ribena underground.perghhh,..main x hengat donia.aku lalu seblah pon wat dek jer.

aku jengil mata marah pon dia wat buta ja.ah,,hebat korang melawan dolat jurus siku lipat aku ni. tak kenal maka tak chenta la beb..

tp mengenangkan haritu ramai balaks2 hensem,,so kontrol ayu la..wpon x ayu.tp aku still nak cover ayu gak..hahahaha...

klu time makan,suh mak amik lauk kat umah wan..segan sei nak makan kat khemah depan.rase cam artis lak nati.ye ar datang lambat.meja full,xkan nak tatang pinggan smntara tggu dorang abis.kompom ar time tu dorang rase kepelikn aura mirmo zibang.hahaha..

tp aku xtergoda ngan jelinga para2 balaks tersebut,kerana mereka hanya sepupu.tak hingin aku panggilan dari makcik menjadi panggilan mak or mama..

OMG. mintak selisih..hahahahahaha....

rindunya kat saat tu..

lepas ni tak tau boleh buat lagi or tak.wan aku pon dah uzur..hmm...doa2 la supaya umo dia panjang.amin..

1 comments:

LeaQistina said...

adoila.. bape keturunan yg berkumpul tu? huhu..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster