suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 14, 2009

* Biarlah YM yang berbicara *






semalam aku dah get ready nak balik dari kerja,tiba2 lea qistina ym aku..

lea: salam ain, ain dah order ke buku BYMYB tu?
ain: lom la,ingat nak cari kat jj tapi kwn kate dah abis plak
lea: lea g blog tadi pastu k hanni ckp leh order on9.
harga dia murah rm4 dr harga sebenar.plus ada
signature dr dia lagi tu.
aku pon tanpa lengah terus kelam kabut transfer duit tok beli buku tu on9.dengan bantuan lea la..aku siap ym abg muzri lg tu(owner p2u). pesan kat dia aku nak buku tu..hahahaha...
so pg td aku on henfon n tengok ada lebih 10 miskoll from no abg muzri..ayak...im sorry bro.
then akhirnya aku dapat juga buku tu pagi td.walaupun mlm td aku baru order.(act lea orderkan)
sebab aku dpat awal?? hmmm...sebab abg muzri rupanye2 umah dia x jauh dr kwsn umah aku.
kira 1 nama tempat tapi lain department.adess..kocik yo dunio ni ruponyo...
ahhh...abg muzri..u anto buku tu pakai 5 series..hampir aku xmo kuar opis td..hahahaha...
ape2 pon..thanks to lea koz bg info n tolong order kan...
and thanks to abg muzri gak koz sudi anto kan novel itu...
domo arigatou gozaimasu..
ALLAh bless u.

4 comments:

LeaQistina said...

adeh.. bgs la kamu dh dpt dulu.. moga berbahagia selalu.. isk.. len kali make sure org yg nak hantar buku tu kat tpt lea lak.. isk.. sob.. sob.. nangis sbb jeles.. hehe..

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

hahahaha...
sungguh x buley blah kamu ni lea..
adesss..
lapo..
mane mee hailam lea!!!!!!!!!!!

nin said...

korang 2 orng ni saje nk dengki la..

jelesnya.. tau ari tu minta lea order skali..

tidak.. x bole terima knyataan bla korang dpt en firdaus dulu..

nuyuljana said...

best x buku ni?

 
Design by Amanda @ BloggerBuster