suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 14, 2009

- sayang-sayang ku -




actually malam td aku nak kemas buku2 ni.letak dalam bekas yang aku baru beli kat jj ml td dengan flora. yelah dr terdedah kat luar buku tu baik aku simpan elok2.habuk pon x mencemar duli nati.
lepas tu aku belek2 la buku tu semua. tengok klu ada koyak ke,kelepet sket ke.(wah x rela i klu buku tu rosak sikit). pastu tetiba rasa nak ambil gambar buku2 tu.
so....... 3 gambar tu jelah yang berjaya di snap ( memory fon x cukup daaa).
actually buku ni yang ada dekat rumah cheras ni. belom masuk lagi buku2 dekat kg.
wahh..sebut perkataan kg ni x sabar nak blik ni. nak p spotcheck buku2 tu..mintak2 la xde lipas or whatever yang mengganggu ketenteraman penduduk buku itu.

4 comments:

fLoRa87 said...

sudah ku bilang.. bekas itu xkn jd tmpt letak kasut.. akn jd tmpt letak buku2.. so sweet.. :D

LeaQistina said...

adeh.. tidak pula ku tahu.. kasut dan buku sama fungsinya.. wahaha... ain.. ain.. ;P

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

hahahaha....syg lak nak guna plora..
hahahahaha....
x leh watpe la...
muahahahaha,,,

lea ni..
ain versatile la..
hahahaha..

Kaseh Esmiralda said...

hohoho~ banyaknye koleksi...

 
Design by Amanda @ BloggerBuster