suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 10, 2009

+ sedikit ilmu untuk semua +

assalamualaikum. aku nak kongsi sikit ilmu kat korang.
malam tadi aku tengok HALAQAH di tv9. dan tajuk untuk perbincangan malam td adalah "darah haid". tetamu nye ialah us Zahazan n dr Harlina.

aku sebenarnye memang malu nak cerita pasal benda ni untuk tatapan umum..
tapi tatau la macam mana aku jadi macam teruja nak kongsi satu ayat yang memang aku rasa macam terus menusuk kat hati n melekat di otak.

ayat tu Us Zahazan yang bentang kan...
beliau kata.

" lelaki yang mendekatkan diri dengan ALLAH, daya seksualitinya akan meningkat.
dengan itu, si suami akan lebih caring terhadap isterinya"

korang rasa tak apa aku rasa..its not about seks semata. tp caranye itu.. bukan dengan makan pil or minum tongkat ali. cuma dekatkan diri kamu dengan ALLAH TAALA.
simple je kan. tak payah membazir duit nak pergi beli ape yang ter''iklan di kaca tv.
waste time and money.

dengan dekat kan diri dengan ALLAH, daya seksualiti meningkat dan disamping itu iman kamu akan bertambah. jangan berharap pada pil. effect nya adalah pada kesihatan.
kalau ikut apa yang ayat ustaz tu cakap, aku rasa cara tu lagi berkesan dan tiada kesan sampingan. duit tak membazir,tiada kesan sampingan pada kesihatan dan kesenangan di dunia and akhirat.

actually tu je aku nak kongsi..huhuhu..sori klu isu sensitif..tapi aku rasa aku kene bgtau korang gak. ianya imu, x rugi tok berkongsi.

1 comments:

arnamee said...

Salam..

perkongsian yg indah~
anem tonton skit, patu boom2..;p

 
Design by Amanda @ BloggerBuster