suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 09, 2009

* F/plora kaki tag * o_0


(Upload picture yang anda gemari dan jawab soklan dibawah)

Kenapa anda suke gambar ini?
kenapa ek? hmm..home sweet home.. ^_^

Bila kali terakhir mkn pizza?
tahun lepas, x igt bila. tp yg pasti be4 pemboikotan berlaku,. lalalala~~~

Lagu terakhir yg anda dengar?
Afgan, ntah ape tajuk.kenal pon x.. muahahaha... lagu dia pon aku x layan la..im sori..

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
breakfast. hahahaha.. huduh perangai. dont do this at home.!!

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
hmm, dak in(x rasa weird ke?), nurul,ain.adik or acu.

Tag lagi 5 org
*soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!
lea qistina
adra
adni
nadhiera
ziera

Siapa no 1 pada anda?
besfren aku. dia matang and kadang biul sikit. hope dia jd penulis yg terkenal.

Org no 3 ada hubungan dgn sape?
dengan mak ayah dia la..adesss..

Kata sesuatu berkenaan no 5:
ziera. suka bg tag kat aku. suka share resipi dan pgil aku inndiana..cessss..

Bagaimana dgn org no 4?
ahah. dia ni budak x betul. suka dengki dgn aku(mgkin aku comel kot). suka novel RAM.

Siapa org no 2?
adra. hmm..tatau nak describe camne koz bru kenal. but i know she sweet person just like me..ahahahaha...

5 comments:

LeaQistina said...

cis.. biul kata kamu.. cis.. cis.. cis.. wahahaa..

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

hahahaha...
dalam puji mesti ada kutukkn..
muahahahaha....
jgn mara nati kene jual..

adraadlina said...

ain..t adra buat tag nih. skang pale mcm pusing hahaha.

mekasih kane kate sy sweet. ;p

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

ai..ai adra.
don wori..
xde paksaan pon.
huhuhu..
sori klu wat adra ssh..

Adnie said...

hihi..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster