suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 20, 2009

* suatu pagi aku di tagged-tuanku *

*sesungguhnya aku teramat la mengantok ketika menjawab tagged ini..tapi demi tuanku...rela dalam paksa....aku kan wonderpet!! ape yg penting..kerjasama...*

Nama timangan:
Nurul (kawan sekolah linggi panggil)
ain ( ketika berkenalan dengan teman baru)
adik (family)
acu (anak2 buah tersayang)
dak in ( the sengal group)
*** (sekolah teknik)
m***** or k***** ( ketika di ikm)
loli or lolipop (di alam fantasi)

Anda seorang yang:
suka gelak dan buat lawak
suka tengok cerita thriller
suka baca novel (semua sedia maklum)
nampak garang tapi aku sporting la
baran sikit(sikit je)
suka menyanyi (di kalangan artis wanita je)

Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa:
Mak - yang melahirkan aku (syurga di bawah telapak kaki ibu)
arwah ayah - walaupon sudah tiada,tapi beliau tetap di hati ini.
wan aka grandma - rindu nak kacau wan
abang2 - my hero
kakak2 ku - nak pinjam duit!!! toin..toin..
ipar2 ku - hmmm..masak sedap ya.
anak2 buah - aku suka skat diorang smpi menangis.hahahaha..
*wat masa skang tu je senarai-masa depan tatau..bertambah kot..lalalala~~~
Lagu kesukaan sekarang:
Starlight tears - boys over flower (-i'll be waiting for u....)
Benda wajib dalam handbag:
xde handbag - leh ke?
Kali terakhir nangis:
tak ingat la..lama sudah.
Tag ramai-ramai rakan kamu:
sape ek? hmm..sesape jelah yang ada dalam blog list aku ni. kalau korang baca note ni, korang kene jawab tagged ni..ahakz...sy x zalim..
lalalala~~~

5 comments:

LeaQistina said...

erm.. dh baca tp xnmpk tulisan.. pun kena jwab ke?

wahahaa..

ain.. esk mlm lea ada exam.. doakan lea k.. :)

daaa..
salam

^ Ain aka Dak In ^ said...

hoh??
tulisan ape x nmpk??
hehehehe....

ok..
ain doakan lea ek..
good luck dear.....
Tawakal byk2...
wsalam..

LeaQistina said...

sume2 tulisan nampak.. kecuali ada satu ayat tu yg ckp.. klu sapa baca tagged tu dia kena jawab..

ayat yg tu je yg xleh nmpk..
wahaha... :p

CaPiQa said...

tag beta suda dijawab. trimas panglima dak in!

^ Ain aka Dak In ^ said...

sesama tuanku..hehehe..
jasaku dikenang..
lalalala~~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster