suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 22, 2009

+ Segudang Tagged +

salam semua..harini ain nak jawab semua tagged yang telah tertunggak..maafkan ain sebab terlambat kekawan..huhuhu...harini baru ada feel nak jawab tagged tu...

ok..1st tagged datang dr cik adraadlina kita...huhuhuhu....
dia nye tajuk hanya 10 perkara...hmmm..maybe 10 perkara ttg diri ain,kesukaan ain or kebencian ain..ape2 jelah ek adra,jnji 10 okie...

* suka membaca novel terutama sekali penulis yang berbakat.
* addict dengan RAM (ramfc)
* sayang pada silver beliau..@_@
* kategori panas baran gak la.
* muka serius, tapi perangai gila-gila
* kuat gelak
* kuat sakat anak buah-x berhenti selagi x penat,dorang x nangis or ain x kene marah.huhuhu..
* suka mengumpul jam- mahal ke murah ke asalkan ianya cantik.
* skang dok asik layan lagu wonderpet dan st12-puspa
* sedang mencari calon (sungguh x buleh blah statement ni.adehhh..sakit jiwa tol la.)

-okie,selesai 1 tugasan. pergi ke tugasan no2 plak.
mak oiii...banyaknye tagged kamu kaseh.... gini la..sebab ain tengah mood baik,ain jawab 5 soalan jek ek.huhu..(nak ngelat jek)

1) Apakah hubungan awak dengan dia (INSAN YANG MENGETAG ANDA)?
*salah seorang rakan di alam maya(blogger)

2) 5 impressions terhadap si dia..hurm...
* adeh..ni yang payah ni..ain xkenal dia la..
*dia kata dia suka menulis tp x suka membaca
*suka menulis tentang fantasy
*addict ngan kdorama and jdorama
*gila babeng suka ngan ryo apentah namenye...

3) Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?
*adeh..ni lg satu soalan sakit jiwa...

4)orable dia cakap kat awak?
* adehhh....adeh...adehh dan adehhh...

5) Kalau dia kekasih awak, awak akan?
* rasenye x mungkin.. im not a lesbo...(hahahaha)

-cukuplah tu ek kaseh..byk sgt..huhuhuhu......next assigment please....cewah...
okie.kali ni dari mama qarissa plak(kak watie la tuh).hehehehe....

Arahan tag ini.
1) Anda perlu print screen wallpaper di desktop anda yg sedang anda gunakan sekarang. Jangan tukar tau.




2) Bagitau kenapa anda suka wallpaper ini.

*kenapa ain suka ek. cuba korang tengok betul2.dan bgtahu ain apa sebab korang TAK AKAN suka wallpaper ni.dalam pic memang x cantik.tp kalau korang tengok kat komp ain berdepan.kompom korang jatuh chenta dengan pemandangan tu.memang sgt cantik.subhanallah-sungguh indah ciptaan ALLAH SWT.

3) Sila tag 10 orang kawan.

*soalan ni ain xmo jawab..huhuhu...tp kalau sesapa nak jawab silakanlah...

nota cagu: hope semua yang tagged ain puas hati la dgn jwpan ni..hehehehehe.....mmg ain "rajin" sgtr harini.tu yg byk skip soalan. hehehehehe..

1 comments:

mknace said...

nasib baik baru segudang
kalau sepuluh gudang...
hahaha

 
Design by Amanda @ BloggerBuster