suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 22, 2009

+ award dari 3 gegurls+

assalamualaikum.... haloha...hehehehehe..entry kali ni tak nak bebel banyak. just nak post award yang tertunggak je. dah berbulan tertunggak ni. kalau la spisis bil air kompom berbulan gak mandi kerbau je..hehehehehe...



2 award ni datang dari adra adlina. hehehehe..
penulis baru yang bakal menceriakan lagi
dunia penulisan...
http://adraadlina.blogspot.com/







http://thewhisperheart.blogspot.com/
award ni pula datang dari dak group 1987 sengal+santai. sapo laie kalau
bukan chekgu ayan..hehehe..
timo kasih la yo...
sonic lagi tu. banggo den ngan pencapaian
ekau chekgu.




yang terakhir pula datang dari cik nabilah.. huhuhu...kawan baru aku kat dunia blog ni..sangat ayu award dia. hehehehe...
http://www.zafiranabilah.blogspot.com/






* sorry kekawan. lambat ambik. my mistake.

1 comments:

ummuhadhra said...

kang sey hobin kang..

x paham2 lg ke??

2 bkn awrd bai.. 2 sijil..

x paham g???

 
Design by Amanda @ BloggerBuster