suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 20, 2009

+ucapkan kau rindu+ murni aqila











yosh!! tahniah buat kak moon aka murni aqila atas kelahiran baby ke2 beliau
-ucapkan kau rindu-
jadi kepada penggemar,peminat,pengumpul,penyelidik,pemerhati dengan segala macam pe sila beli buku beliau. aku tak jamin buku tu menepati citarasa korang.tapi bagi aku asalkan dapat ilmu dan berbaloi untuk dibeli,rasa nya tak salah kalau memilikinya. bila lagi nak kaya kan penulis malaysia.

aku insyallah akan memiliki buku beliau (ehem..ehem)....
kalau nak tahu lebih lanjut pasal novel ni sila la ke blog penulis http://murniaqila.blogspot.com/

*kak moon-sila banjer kita makan kerana promot blog..hahahaha....

1 comments:

ummuhadhra said...

dak in!!!

sila xyah bodek!!

 
Design by Amanda @ BloggerBuster