suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 02, 2009

+pic mengancam part 2+

salam...selamat malam semua..hehehehe..kali ni nak sabung pic mengancam yang aku post last week...
pic ni aku sendiri yang amik masa persandingan sepupu aku yusri akak aboy..huhuhu..
jom kita tgok...
lalalalala~~~~~



+ get ready ke majlis malam berinai..hehehe...anak buah yang sulung and adiknya.



+pelamin di kala malam.pencahyaan itu penting.



disambut dengan cahaya bunga api ketika berarak.



+ ketika bersanding. flower girl tak jadi..huhuhu..



+ simple jek kan..tapi tetap menarik.



+ hujan panas di kala siang. wow...kek 5 tingkat..



+majlis berarak,bergema paluan kompang beserta gadis kenit yang comel.



+ lebar senyumannya.



+ ehem...aku ni bila lagi ek?? uhuk..uhuk...



+time for renjis-renjis..lalalalala~~~



+ ni lah wajah 3 org anak buah aku yg jadi flower girl..comel kan?? hehehehe..


p/s: meriah wo majlis.... mlm berinai dihadiri MB n9...
huhuhuhu.....

3 comments:

al-abied said...

ko lambat lgi la..
nak kawen kunun..
=P

-Ain-Dak In- said...

huhuhu......
sape suh ko lambat msuk minang??
hahahahaha..
ko ni dengki ke ngan aku?
suke ati aku ler nak kawin awal2..
lalalalala~~~~

Watie Aziz said...

wah ..bestnya ada bunga api ain ..hehehe...ain bila plak nak naik pelamin ...

hehehe..gambar palking atad yg peace tuh paling kiut ...:)

 
Design by Amanda @ BloggerBuster