suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 17, 2010

~ Blur dan Buaya sungai Linggi ~





ape ntah aku nak tulis. tadi baca artikel pasal buaya kat sungai linggi aku jadi excited nak kongsi pengalaman aku plak menyusuri sungai tu. hohohoho..

tp skang aku jadik blurhttp://www.emocutez.com.. kui..kui..kui..apo nak jadik ain oiii.. derito dilambung ombak laie ko??
wakakakakambing.

buaya sungai linggi. apo nak cite ek..hmmm.. entah la..blurr http://www.emocutez.com ni..
sengal alam tol la.

payah na aku upload 2 3 pic jelah ek. biar gambar menceritakan nya...

* sebab tgh blurrhttp://www.emocutez.com pic2 kat atas tu xleh plak nak bwk ke bawah..entah la... mmg mangkak lak raso ae...
sesapo nak poie tgok boyo,tgok bangau yg beribu2 landing kat derhaka or kelip2 yg x sebanyak d itempat lain boleh jek info aku. nati aku bg detail..


2 comments:

fecca said...

macam paksa rela je nk updates neh...
wakakakakakkaka~

xpe ainnia, klu dh xda idea sgt....:
>>nk updates tentang tanaman kt Farmville pn buley...
>> cara2 jadi petani berjaya...
>> tips2 menjana wang dgn hanya menggoyang kaki & menggaji pekerja
>> teknik terbaek cik keluangman transform utk salin pakaian selain brlari2 ke public phone brdekatan...


wakakakakakakaka~

*big huggssss*

=)

-Ain-Dak In- said...

hahahahaha..
fecca!!!!!!!!
ko memang sengal dol..
ayamassssss sunguh...
hahahahahaha...


p/s> idea yg brilliant..wakakakambing..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster