suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 05, 2011

publish post -> 12.18 am

12.09 am -15 jan 2010.

aku duduk depan komputer. mengadap blog aku ni. aku termenung sekejap sambil korek2 hidung.
wah nikmat. malu? x pon sebab xde sape tengok. aku pandang kakcik aku. wah enak dia berdengkur. aku? ngantok sudah. tapi rasanya aku ingin mencoret sesuatu kat blog aku malam ni.
dah lama aku x coret sesuatu kan. (bajet ada orang baca ke? mangkak! ada aku kesah ke? )

12.12 am -15 jan 2010

aku duduk depan komputer lagik. agak lembab jari yang debab ni menekan papan kekunci. ahhh,
sangat susah mencari idea untuk ditulis. ianya hanya coretan dari hati yang tengah mengantok sambil menahan kentut supaya tak bunyi dengan kuat. bau? tak usah cerita. stone di buatnya.

12.14 am- 15 jan 2010

hoh? ini time kalau kat kg aku ni dah sejuk giler dah ni. tapi aku kat dalam bilik batu ni tgh kepanasan. ada sesape nak sumbangkan ekon? 2hp pon ok jek. bio beku terus..dah tade mende aku nak tulis lagi. setakat ni jek mampu aku sumbangkan.
tade sape nak baca? aku dulik hape.. ni blog aku.sukeati aku la nak tulis walopon xde org baca.

12.17 am-15 jan 2010

ok FULL STOP. tido semua. nite..nite..sweet-sweet..MySpace
shutdown..........................

2 comments:

Pistachio said...

10.40 pm - 6 Jan 2011

gua korek hidung smpai tak tahu nk komen apa..

p/s: 2010 bhai? biar betik tropika!

-Ain-Dak In- said...

halamak....
aku kembali merentasi masa silam dowh..
ahhh... ternyata masa berlalu tanpa smpt abis aku korek hidung...

 
Design by Amanda @ BloggerBuster