suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 03, 2011

drama nur kasih ke layar perak.~

bagi peminat drama nur kasih macam aku ni,mesti korang rasa teruja sesangat2 bila tahu filem ni bakal ditayangkan mei 2011..ekekeke..wallahualam
katenye mei ni la. sorry kalau ianya tersalah. huk..huk..

aku antara orang yang paling teruja. rasa macam nak cepatkan masa.jadikan bulan mei muncul esok.pastu bila dah tengok cite tu kat wayang,kita putar balik masa kebelakang.

ah ko,sesuka hati ko je kan. berpijak pada bumi yang nyata ain. sepak pungkuk sat g.padan muka.


bawah ni aku sediakan preview cite ni.(sediakan? cewahh..ayat macam aku plak yg buat video ni.ekekekeke..geget stereng cepat!) enjoy yek kekawan. jangan lupa hebahkan pada seantero donia.~!woot




*aku harap sangat cite ni still bes lagik. kadang2 ada cite yg dramanya bes giler. masuk wayang,hampeh! adodoi.....

5 comments:

MaTNaggeR said...

yeke nak kuar?? hehe

tag kamu kat

http://matnagger-mcnagger.blogspot.com/2011/03/related-entry-dalam-blog.html

-Ain-Dak In- said...

iyo lahhh...

aku dah wat tag ko tuh..
x berjayo...tahniah kepada aku..
wink~!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Nurfazilah Cipa said...

best!comella naruto tu..ade tutorial xcnne nk wt??hurm,btw amek awrd k??

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

-Ain-Dak In- said...

blade edge

waalaikumsalam. terima kasih jenguk blog saya..hehehehe..

insyallah,nati smpi la saya kat sini..kalu jalan x jem..wink~`

nurfazilah cipa

thanks for coming.hehehehe..
naruto? saya bukan peminat naruto. tp bleach..itu suma karekter bleach..
hehehehehe...

tutorial dia sonang yo..tp saya lupa link dia..nati saya cari dulu yek..~ ^^,

 
Design by Amanda @ BloggerBuster