suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 02, 2011

rasukan si ibu peri

tanjung :- der... im getting married!! hahaha. bulan 8 ni,datang tau.
aku :- aku tatau bila ko tunang,tup tap nak kawen jek?
aku tompang gembira la ntok ko.
tanjung :- ko bila lagi der? jangan lama2. kang berulat..ekekeke..
aku :- =_______=

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

anggerik :- dik non, aku nak gitau rahsia ni. ahad ni aku nak bertunang.
tp buat kecik2 jek. ko wajib datang tau,koz ko my bespren.
aku :- alamak.nak tunang gak ke? ngan sapo? ayamas la ko..tunang tak tunggu aku.
tgok la kalau aku ada masa aku pegi la. lau tak,aku pg dalam mimpimu jelah.
anggerik :- wak luss!! ko kene ceo ke smpi xde masa? sepak muntut ko kang.
aku :- miahahaha. insyallah.
anggerik :- ko bila lagi? cepat2 la sket. nati kita naik pelamin sekali la.save bajet noks
aku :- xpe la,ko jek dulu.. =________=

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ayam hutan :- wei,ko dengar cite x yang tenuk tu dah kawen. aku pon baru je tahu masa
skodeng fesbuk dia.giler la.peel punya la macam siamang gagap masa'
kat sekolah dulu,tup2 dah ada anak sorang. kita ni bila lagi kan?
aku tunggu blue lite je dari kemboja.kalau dia on,aku pon on je lah.
aku :- ^$*&^$*&$*%^$*(dalam hati) ko ni mcm xde soalan lain kan. =________=

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

aku :- 1,2,3,4,5 errrmmm... sape lg ek..ah..6,7 bla..bla..bla..bla..campur ngan junior aku,
senior aku kat bla..bla.. tup tap tup tap..mak oiiii... adalah dalam 45% yang agak rapat
ngan aku dah kawen and tunang..
send message via fesbuk,yahoo mail,yahoo messenger,tagged,twitter
"congratulation everibedi"
feedback
:- terima kasih.. ko/akk/adik/dik non/noks bila lagi?
aku :- **** dorang ni... (shut down lappy)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

mode bengang

minah senget :- beb, ak....
aku :- ko kalau tye pasal aku bila nak kawen,baik ko diam jek. x yah tye.
aku dah tensi tahap gaban ni, kang ade gak bibir ko leper nati kene penampo
minah senget :- ape ko merepek ni setan? ko x dgr azan tu. aku nak ajak ko gi solat kat
surau.xde keje plak aku nak tye soalan x berpaedah tu kat ko.
aku :- errrr.............



* itu baru kekawan.belum bunda ibu peri lagi. =_________=

2 comments:

Pistachio said...

seize the day..~

gua juga tak hapdet2 lg entry... huhuhu~

gua kne stalk...

cam haremmm...!

-Ain-Dak In- said...

tu la.. lu tulis lg pasal tyra banks.
lu igt lu boleh dari peminat fanatik dorang.
cuba lu tulis psl gua.. mesti lu rasa tenang je hidup.

ntah2 tyra banks yg skod ko.
wiwit...lu pemes kalah artis la derr..~

 
Design by Amanda @ BloggerBuster