suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 03, 2008

cerita cinta aku ,dia,kau dan kamu,,,

hmm,,camne ek aku nak citer psal bnda2 ni..
aku segan sket ar...
tp aku citer gak ar serba sket,koz bende ni dah x penting dlam hidup aku lg...
hehehehe..x penting ker???


kisah pertama-
aku dan izwani aka is...

aku ngan dier kawan dr skolah rendah lg..darjah 1 lar kan...
mase tadika aku kerap monteng..so aku x igt aku sekelas ngan dier or x..
aku ni jenis y berkawan ngan semua orang,,,ingat x mase kiter kecik2 dulu,,
kite mesti ader group2 kiter sendiri kan..
group pndi,,,group x pndi,,group cantik...korang mesti join nyer group2 tu time kecek dulu,,xyah kelentong ar....
tp aku lain sket ar...aku join group tu,,tp aku suker pndh randah antara group ni n group lain...
cam spisis nomad lar ni..huhuhu....
mase darjah 1 aku kenal ngan is,,aku bese2 jer ngan dier...
mase darjah 2 kot,,,(agaknye lar), aku rase macam dah syok jer ngan dier...
dulu aku ni aktif sukan...kire cam aku heroin skolah dier plak hero..skolah rendah ajer lar...
mgkin kerap bersama mybbkn aku syok kat dier...ntah2 dier pndg aku sebelah mate pon x...hahahaha..yelar,,pangai cam jantan,,sape nak kan...
bg kat orang utan pon orang utan tolak,,,wahahahaha...

aku suker kat dier berlarutan smpi lar ke skolah menengah...
form1 n 2 aku 1 klass ngan dier...form 3 aku pndah klass pndi sket ar,,koz waktu exam final f2 aku terlebey aura pandai,,,hahahaha....

aku ingat lg mase f2,,,cikgu bi kot suh wat keje bergroup,,
aku x 1group ngan is ar...ntah hape malang plak aku x 1group ngan dier,,
bengkek jer ati ni,,,jejaka idaman x 1group plak,,
ceh,,padayappa tol,,,,
pas group aku wat perfomance,,,giliran group dier plak,,,
is pon dgn gaya hensem vs kepoyoan dtg kedepan,,(meja aku depan skali yek) siap bwak pencil box..hape jadahnye dier bwak pon aku xtau ar,,
pastu dier ltak box tu kat meja aku,,aku ni pon sengih2 kerang wangi ar,,
sape x suke beb....dier kentut bau longkang pon aku leh kate wangi(x pnah bau pon)..hahahaha..
alkisahnye lar pulak,,tangan aku ni gatal miang keladi cap ape ntah p bukak box dier...
terus tertancap mate aku dgan keychain ape ntah bertulis is luv ***...
perghh,,,,menyirap jer darahku,,,secara otomatik aku rase cam terlebey air plak kat mate ni...basah sudah,,,halamak,,ape kes ni aku nangis???
malu ar beb,,x macho sudah nangis2 ni...
aku pon ala2 gaye latipah omar menangkup muker kat meja...
nangis lar beb..huhuhuhu.....
is perasan aku nangis,,so dgan muke cuak durhaka dier dtg kat aku,amik box,terus blah,,,weeee,,,dier xmo pujuk aku...
waaaa,,lg byak lar aku sedekah air kat meja y kering kontang tu..
hampeh belaka....
itulah 1st time air mata ni tumpah kerana lelaki...stupid idiot lar jugak..
tp aku ader perasaan,,tu sbb nangis,,,aku bukan robocop...

pastu mase f3,klu x silap aku dpat kwan baru name dier siti nur amanina..tp
nak lebey glemer cam madonna pgil dier nin jer...
aku jd bespren ngan nin ni..bespren ker??(tanye ar nin)
aku citer ar kat dier y aku syok kat is tu...
dier nasihatkan aku agar trus trang jer..
tp aku malu tahap dewa..ader plak pigi cari timba....
dah ar pigi tu berlumut,,tp air jernih ar..hahahaha....
pastu mase tggu result pmr nin skali lg suh aku trus trang psaan aku kat is..
aku pon nekad ar..
pg ar tulis surat cinta...(bengong rasenyer),,yelah dulu x mmpu bli nset...
smpi ar aku f4 pastu pindah ke skolah teknik dier still x bg jwapan...
las2 aku give up...bertahun gak ar aku cube nak jahit hati aku y retak agak2 seribu ni...
las brite aku dpt tau..y is kapel ngan kwan klas aku...dah ar waktu aku suker kat is tu,,,semua kwn2 aku tau.y gurl je lar...
hmmm,,,smpi ati dier wat aku camtu..tp aku x amik ati sgt...
kwn gurl aku tu siap dtg raye umah aku mntk maap lar...
ade ke patot,,,aku x kecik ati pon...dier member aku...
what for aku nak marah....hahaha...aku redha lar...
watpe nak gado pasal lelaki...memoningkan palo jer...

skang aku xtau ape brite is,,,wpon umah dier agak2 dekat cam jarak umah pak cik din n mak lampir,,tp aku xtau ape kisah dier..
y aku tau is dah lanjutkn pljarn jer kat mane ntah..
lupe plak.....bior ler dier hepi ngan khdupan dier...
aku pon dah x igt kisah2 ngan dier...

kisah ke2
aku dah s..(skolah teknik)

hmmm,,aku ni bukan suke sgat kat s tu...
cume aku admire jer...mgkin dier ingat aku syok tahap dewa ngan dier kot..
hahahaha....
s tu pemalu..pemalu sgat2....
aku pon spisis malu gak..
biler kami bertembung mesti msg2 larikan diri...
gilak hape aku ni p lari...
bukan dier kejar aku,,dier pon melarikan diri gak,,hmmm..ain,,ain,,,
dalam tempoh 2 tahun aku admire kat s (f4 n f5)
skali jer kami jumper personal,,,
itupon kos kwan aku si shalhah pndi ckap kat s y aku nak jumper...
cis...blas dendam ar tu..yelar time dier dating aku dok nyakat2 dier....
aku ni xde pakwe so xde ar dating..xde mase nak cari pakwe time tu...aku x suke..x enjoy beb...huhuhu...
sbb shalhah aku plak y kene sakat ngan kekawan lain..
warghhhh,,malu siot,,,,cinabeng korang...
tp trimas jgak ar kat dorang koz dpt gak aku dating sengal2 penyu ngan s..
hahahaha,,,,gedik paria tol...

pas abis teknik aku trus lost contact ngan dier...
maybe dier nyuruk dr aku tu..
yelar s tu hensem giler tau,,anak org kaya..
mane satarap ngan aku ni....huhuhu..
lantak ko lar s..
asalkn ko bahagia....kat ceruk mane pon ko berada...


kisah 3
aku dan wms plak..

kisah ni kat ikm lar,,,bru 2 3 thun ni....
aku daftar ikm pd julai 2005,,,so stat tarikh tu aku dah jd student engineering mechanical kat ikm kg pandan,,(x penah pon jumper daun pandan kat ctu),,
mase sem 1,,aku ni mmg pemalu org nyer,,,yelar,,kiter x knal each other lg kan..
kene ar tjuk sopan ngengder sket..wahahaha...
sem 1 bg aku sesisuaikenal n mencari teman seprjuangan...
masok sem 2 aku mule tjuk taring sket..taring baru nak tumbuh...
stat sem 2 lar aku dok nyakat wms ni...koz dier tu pemalu vs pendiam..
hape dier ingat dalam mulut dier tu byak emas n belian ker???
klu ader pon aku x eran..huhuhuhu...(teruja gak sbnrnye klu btol)..
aku leh katekan tetiap ari suh kwn aku lg sorang kim salam kat wms ni...
yelar niat nak main2 jer....
last2 dier tgkap cintun plak ngan aku,,adoyai..
camno ni jang???
tp aku xtau ar dier ni serius or x ngan aku...aku konpius biler ngan dier...
biler aku ader dpan mate dier wat derk jer..biler aku bo layan,,dier plak terhegeh2 kat aku,,,poning..poning...
so nak jdkan cerite...aku nag dier pon terkapel lar..
itu pon terjalin dlan sebulan ker...
aku xtau snn ape hbgan ktorg x jd..
mgkin msg2 ego,keras pale,or x matang...gitu lar...
msuk sem 3 dier nak kat aku blik,,,
alahai,,apo aku nak buek ni???? aku dah tawar ati nak becinto...
last...aku suh dier luper kan aku n carik org lain...
aku xtau ar dier carik or x..terpulang ar kat dier....
then kisah baru tok 2008 ni plak,,si wms ni still nak jugak kat aku...
tp aku ttap bg jwpn y same,,,,biarlar mase y tntukan,,
klu ader jodh kiter ader lar.
klu xde kiter redha sudah...
pastu 2 3 mgu pas lg skali wms ckap y dier suke kat aku..
suker???
ape mksd suker dier tu????suker tu mcm2 mksd...
pas dier dier ckap dier suker kat aku lg,,dier trus menyepi smpi skang...
dah byak kali dier wat aku camni...
kdg2 terpk gak y dier wat aku cam sampah...
klu terase nak sukr.dier dtg carik aku,,klu x rase ape,,syap jer cam org bunian..mmg spisis bunian kot..ish,,, (sori wms)

bg pndpat korang ar,,,wms tu serius x ngan aku???
klu pk2 blik,,dah 2 3 thun die still ckp y dier suker kat aku,,
tp suker tu byak mksd kan??
hmmm...aku xleh bg ape2 kptsan lg kar dier....
selagi dier x meyakin kan aku,,selagi tu aku xkan bg komitmen pd hbgan kami ni...

ape pndpat korang?????



p/s:sem3 (senior)pangai cam nates....dah ar jd penolong aspuri,,,
tgh2 mlam fly kuar asrama nak g lab,,,hahaha...
ampun pn ira n cik ila,,,,
hahahaha

4 comments:

LeaQistina said...

isk.. anak dara nih.. byak tol skandal dia.. [tengah geleng kepala nih]

isk3x..

eina said...

hehehhe...wms ye...
pe2 hal pow moga kak ain bahagia...
ingat lak time tu kite kuar snyp2 tnpa pgetahuan pn ira ngn cik ilakn..bestkn time tu kuar p smbng merdeka ramai2 kt klcc..
nasib dpt ketua aras yg sempoi n satu kepale...

norul'ainmatsom said...

wei eina,,,
aku bukan ketua aras ye..
penolong ajer..
wahahaha......

nodame-san said...

kalau ko ade jodoh adelah...

pape pon aku doakan yg terbaik tok ko....

(aku puji berbayar ni)

muahahahahha

 
Design by Amanda @ BloggerBuster