suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 03, 2008

serba sket ttg diri aku....


seperti y korang ingin tahu lar kot,,name aku ni NORUL' AIN MAT SOM...
ingat yer,,biler tulis name aku mesti letak koma kat atas tu...spesel name from my late dad...




aku ni bukan lar pandai sangat nak menulis,,tp biler pk2 blik smpi biler xnak jd pandai kan,,
so kiterr enjoy...wahahaha....



hmm,,,aku lahir kat n9 y terhebat,,,umur aku muder lg,,,tetiap thun setiap orang akn bertambah usianya,,tp lain plak aku,,
usia aku maintain mude lar....hahaha.....


aku ni suker sangat membaca...kdg2 mak aku naik menyampah ngan tabiat aku ni..
yelar,,asik membaca jer,,boring gak nyer dier tgok aku camtu,,,
xpon mak aku jeles kot...hahahaha...
ape2 pon itu satu-satunya mak aku dunia n akhirat,,,


aku harap korang leh bace n trime penulisan aku ni...
aku cuma nak berkongsi cerita..x lebey dr tu...


y buruk dtg dr aku y baik semuanya dr ALLAH SWT,,


terima kasih semua..gambate!!!!!!!


1 comments:

LeaQistina said...

hehe.. ain yg sgt suka padayappa..
ain yang sangat suka 'rasa dia comei' :p
ain seorang yang mesra..
ain seorang sahabat yg setia..

tidak menyesal mengenalinya..
insyaallah.. semoga allah merahmati ain sentiasa.. :)

 
Design by Amanda @ BloggerBuster