suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 24, 2008

-enjoy kat WET WORLD PEDAS-

LOCATION: WET WORLD PEDAS N9
STAR: 3 STAR JER,
TIKET : RM 8 DEWASA ,,RM 5 KANAK2 (SCHOOL HOLIDAY)


Hai.,,lame dah aku x pegi wet world ni...wpon dekat tp,,,ntah lar,,,, x terfikir nak pegi biler dah besar ni,,huhuhuhu....tp semalam aku pegi jugak,,,itupon planning last minit...


ni dah kuyup ni,,tetibe perut lapo,,isi perut jap,,,tu yang sempat posing..ni aku pakai kamera h/pon aku,,kamera digital aku wat hal la,,,hangin jer aku...sian kat anak2 buah aku xde gambar...
memory card fon aku x ckup lar....

ni pose jap sblom aku mmblikkn diri aku ke balakang..
hahahaha..bes,,bes,,,pki double tube..budak2 dok atas,,aku yang jd tukang menolak nyer,,
huhuhuhu,,,makcu mithali la kata kan.,..


aku x kira,,dewasa ke,,kanak2 ker,,aku balun jer..hahaha,,janji aku basah...deras gak air kat pala aku tu,,sakit tau x...tp demi nak amik gambar,,aku rela kontrol ayu,,
hahahha....


weeee,,,,,,duyung ker dugung ni????nak lari,,tp kaki terpaku dilantai,,mana tau duyung maya karin ker,,leh dapat harta ismet ulam raja,,,


ok,,ok,,las pic,,jom balik,,dah mendung ni,,lenkali datang lagi,,,
tunggu aku ada anak plak ker,,hahahaha,,,
sejuk,,sejuk,,,,trrrrrrr,,,,,,




3 comments:

LeaQistina said...

amboi.. nk dtg kna tunggu anak.. alamatnya.. smpi wet world tu dh 10 kali renovate barulah ain dpt gi sml.. wahaha..

norul'ainmatsom said...

lea dengki........
hahahaha.......

alpinestars said...

ermmm..pape pon..apsal pg xajak aku dowh

 
Design by Amanda @ BloggerBuster