suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 20, 2008

KACAK LAGI BERGAYA-yang mane 1?

pemilihan calon
jenama:ELLE HOMME
harga: BIARLAH RAHSIA
sesape dah tau hrga jam ni,,pleaseeee shut ur mouth,,,



wei korang tolong aku leh tak???
tolong pilih mane 1 lagi hensem n kacak ,,,aku xtau nak pilih mane ar...dua2 bekenan di hati,,

yang hitam ni kah????


dua2 cantikkan???arghhhh,,susahnye nak pilih!!!!

atau yang silver ni?????
tolong lar aku.......antara hidup and mati ni,,,
mase depan lar,,,,aku nak sehidop semati ngan dia ni,,,,,,
korang bg lar pendapat,,,,

3 comments:

nin said...

hitam.. nampak macho..

hitam itu menawan.. dlm hati nak warna pe..

klu tanya sy of couse d black one..

lea tlg loli cepat

amilah said...

silver macam lag sesuai untuk semua majlislah kot
hee

LeaQistina said...

aladoi.. lom selesai lg rupanya.. ain.. lea stick pd cdgn lea hr tu.. silver..huhu.. black is too black la.. adoi..

smg berjaya la pilih psgn ain tu.. hehe..

 
Design by Amanda @ BloggerBuster