suka ke blog ni?

::: Anniversary :::

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 19, 2008

pizza hut plak.....cet,,

pizza hut kat jj cheras south..
semalam (18/11/08)

aku xtau nape aku asyik makan fast food...kan makanan tu tak baik untuk kesihatan,,
tp aku nak buat camne,,,name pon fast food,,perut plak lapo gile2 koz x lunch tengahari,,,
pg tu plak aku bleh ajer layan maggie,,,
giler btol lar aku ni,,,,,
last2 waktu lunch aku pukul 5 petang....klu sakit sapa mau tanggung???aku jugak y merana tau,,


pizza ni pon bukan sedap sangat...tp dah lapo,,aku telan ajer....asalkan perut x bunyi lagu mcr lg,,,nasib baik lagu mcr,,klu lagu m daud bling2???ah sudah,,meroyan aku nati,,
wahahahaha,,,,,,ooooooohhhhhoooooiiii hoiiii.....klu dah mata bertentang mata,,,
hahahaha...layan beb lagu tu...

hah,,nmpak tu??? macam x sedap kan???aku pon lupe ape name pizza ni,,,x bese makan lar katekan,,,hahahaha,,,,,,

huhuhuhu,,,sedar x sedar nak abis jugak aku makan,,,,fuh,,,perut dah mula senyap beb,,,,
tp aku nak ckap ngan korang jangan amalkan tau x...
eiii,,,,nasib baik lar aku ni keje.,...
klu x keje mmg x nak aku makan benda2 ni,,x sedap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


p/s: moral of da story,,,,rerajin ar tolong mak kat dapur time masak,,,
klu x,,,gini lar jd nyer...fast food,,,fast food,,,lelame smua bnda nak fast jer...
ceh....
masak jangan x masak,,,,,
arini 19/11 besday anak buah aku-nur bahi wafia bt mohd khairil yang ke 3,,
semoga panjang umo n murah rezeki,,,
jangan asik nag gado jer ngan acu,,,nati acu sangkut bahi kat kipas nati,,,,,
hadiah nati acu pos by courier,,,thun depan ar,,,
hahahaha.........

3 comments:

LeaQistina said...

adoiyai.. ain.. asyik makan fastfood ka.. pastu bising lak.. x sodap la.. apo la.. masak mu tak mau lak.. isk..

sblm gantung bahi kat kipas.. acu gantung hidung acu kat sana dulu.. pastu baru leh gantung bahi.. wahaha..

norul'ainmatsom said...

lea spisis hitler...
wekkk...

alpinestars said...

xsedap ye...bg la kat aku..hak3....

 
Design by Amanda @ BloggerBuster